Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλά για σχεδιασμό ώστε τα αδικήματα στο σκάνδαλο Siemens να οδηγηθούν σε παραγραφή!


Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον ΑΝΤΙ μιλώντας για τους ρυθμούς που ξεκίνησε η δίκη Siemens –«δίκη κοροϊδίας» την χαρακτήρισε- δήλωσε πως δεν πρόκειται να τελειώσει πριν την παραγραφή και αυτού του σκανδάλου.

Η δίκη για το σκάνδαλο, που αφορά σύμβαση που είχε συνάψει ο γερμανικός κολοσσός με τον ΟΤΕ στα τέλη της δεκαετίας του 1990, ξεκίνησε την Παρασκευή, 24 Φλεβάρη και αμέσως διακόπηκε για τις 6 Μάρτη. Είναι η δεύτερη η τρίτη φορά που διακόπτεται η δίκη επί  ΣΥΡΙΖΑ  με την τελευταία φορά λόγω μη μετάφρασης του κατηγορητηρίου

Η Ζωη Κωσνταντοπουλου μίλησε για σχεδιασμό ώστε τα αδικήματα να οδηγηθούν σε παραγραφή.

Η «Πλεύσης Ελευθερίας»,πήρε την πρωτοβουλία και έφτιαξε ένα σωματείο με το όνομα «Δικαιοσύνη για όλους», «προκειμένου οι πολίτες να διεκδικήσουν αυτά που δεν κάνει η κυβέρνηση, δεν κάνει η βουλή, δεν κάνει η δικαιοσύνη» όπως ειπώθηκε.
Στην πρώτη της εμφάνιση στην έναρξη της δίκης η Ζ. Κωνσταντοπούλου εκπροσωπώντας αυτή την κίνηση πολιτών υπέβαλε παράσταση πολιτική αγωγής και  δημιούργησε αίσθηση με τον συνήγορο υπεράσπισης των κατηγορουμένων Δημήτρη Τσοβόλα, να εξανίσταται με την φράση: «Δεν μπορεί να κάνει η κυρία Κωνσταντοπούλου τον εθνικό εισαγγελέα»..

Όπως ακούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» εκτιμά δεν πρόκειται να τελειώσει  η δίκη πριν την παραγραφή και αυτού του σκανδάλου.

Δείτε το video:.....


Σχόλια