Δήλωση-βόμβα Δ.Χιόνη μετά την διάσκεψη των Βερσαλλιών: «Να προετοιμαστούμε για επιστροφή σε εθνικό νόμισμα»

 Σε δήλωση με την οποία επισημαίνει την ανάγκη να προετοιμαστεί η χώρα για το ενδεχόμενο μετάβασης σε εθνικό νόμισμα, προέβη ο καθηγητής Οικονομικών Διονύσης Χιόνης αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διάσκεψης των Βερσαλλιών όπου αποφασίστηκε να καταργηθεί η ΕΕ όπως την γνωρίζουμε σήμερα.
 Ο καθηγητής και σημαίνον στέλεχος της ελληνικής Δεξιάς, σημειώνει στην δήλωσή του μεταξύ άλλων ότι...
" Η άρνηση αποδοχής της πραγματικότητας δεν αποτελεί πλέον λανθασμένη πολιτική και οικονομική άποψη, αποτελεί εγνωσμένο δόλο που θα έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία προετοιμασίας της χώρας".
 
Ολόκληρη η δήλωσή του έχει ως εξής: ....

"Ολοκληρώθηκε, λοιπόν, η διάσκεψη των Βερσαλλιών με την συμμετοχή των αρχηγών κρατών της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας, οι οποίοι αποφάσισαν την μετάλλαξη της Ευρώπης.
 Από αύριο οικοδομείται η ΟΝΕ των δύο ή περισσότερων ταχυτήτων.
 Το ενδεχόμενο μετάβασης σε εθνικό νόμισμα και η μελέτη της διαδικασίας μετάβασης αποτελεί πλέον κάτι παραπάνω από εθνική και επιτακτική ανάγκη για την χώρα μας.
 
Η άρνηση αποδοχής της πραγματικότητας δεν αποτελεί πλέον λανθασμένη πολιτική και οικονομική άποψη, αποτελεί εγνωσμένο δόλο που θα έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία προετοιμασίας της χώρας".

Σχόλια