Κοντά στη Δευτέρα Παρουσία - Κροίσοι ξοδεύουν μια περιουσία για καταφύγια στη Νέα Ζηλανδία

 Ο σατανισμός, η τρομοκρατία, ή τα ακραία καιρικά φαινόμενα δεν είναι απλώς σημεία των καιρών. Είναι οι παράγοντες που λαμβάνει υπ' όψιν ο «δείκτης της Αποκάλυψης» ο οποίος, σύμφωνα με τον δημιουργό του, έχει ήδη αρχίσει να δείχνει κόκκινο.  

 Ο Todd Strandberg παρακολουθεί διάφορα γεγονότα σε όλον τον πλανήτη ως ενδεικτικά για το πού πηγαίνει η ανθρωπότητα. 
Περίπου 45 γεγονότα αποτελούν τον πυρήνα του «δείκτη αρπαγής των πιστών» (rapture index), όπως τον ονομάζει, τα οποία και βαθμολογεί βάσει της εμφάνισης και της έντασής τους σε όλο τον κόσμο. Οι επιμέρους βαθμολογίες αθροίζονται και έτσι προκύπτει....
το τελικό σκορ του δείκτη, που πήρε το όνομά του από τη βιβλική αναφορά, σύμφωνα με την οποία οι αληθινοί πιστοί θα μεταφερθούν στον ουρανό πριν από την εμφάνιση του αντίχριστου και πριν από τη Δευτέρα Παρουσία.  
 Αναφερόμενος στα γεγονότα που καταγράφει, ο Strandberg -από το Λιτλ Ροκ του Αρκάνσας- στη συνέντευξη που παραχώρησε στην dailymail.com λέει ότι πρόκειται για πράγματα που δεν σχετίζονται μεταξύ τους.  

«Κοντέρ των προφητειών»  «Η μόνη σύνδεση που έχουν είναι η προφητεία και, όταν βλέπεις να συλλειτουργούν, αυτό δείχνει ότι είμαστε στο τέλος του κόσμου ή κοντά στην ώρα της δοκιμασίας» υποστηρίζει ο Strandberg που έγινε χριστιανός (ευαγγελιστής) στα τέλη της δεκαετίας του '80 και άρχισε να δημιουργεί το 1987 τον «δείκτη αρπαγής των πιστών», τον οποίο χαρακτηρίζει «Dow Jones της εσχατολογικής δραστηριότητας» και «κοντέρ των προφητειών». «Οσο πιο μεγάλο είναι το άθροισμά του τόσο πιο γρήγορα κινούμαστε προς την αρπαγή των πιστών» εξηγεί.  
 Η λίστα του Strandberg, ο οποίος στο προφίλ του στο LinkedΙn συστήνεται ως «ατρόμητος ηγέτης και ιδρυτής του κινήματος Rapture Ready», αναδεικνύει 45 διαφορετικές κατηγορίες που έχει αντλήσει από τη Βίβλο ως σημάδια του τέλους του κόσμου. Για παράδειγμα, ο δείκτης περιλαμβάνει καταστροφές που αναφέρονται στο βιβλίο της Αποκάλυψης. Σε καθεμία από τις κατηγορίες προκύπτει μια βαθμολογία, την οποία ο Strandberg υπολογίζει αναλύοντας πραγματικά γεγονότα απ' όλο τον κόσμο και στη συνέχεια βγάζει το άθροισμα. Για παράδειγμα, αν συμβεί κάποιος σεισμός, προσθέτει έναν βαθμό στη σχετική κατηγορία, όπως και όταν σημειώνεται μια τρομοκρατική ενέργεια. «Οσο πιο ψηλά πάει τόσο πλησιάζουμε» σχολιάζει ο Strandberg, σπεύδοντας να προσθέσει: «Τα τελευταία χρόνια (το άθροισμα) παραμένει πολύ ψηλά».  

Οικονομικά προβλήματα  

 Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι ο δείκτης είναι τώρα στο 183 με υψηλότερο σκορ πριν από το τέλος του κόσμου το 225! Το σκορ που καταγράφηκε τον Οκτώβριο είχε να κάνει με όσα συνέβαιναν στη Ρωσία και στο Ισραήλ, αλλά και με τα οικονομικά προβλήματα σε όλον τον κόσμο. 
 «Φαίνεται ότι οδεύουμε προς την καρδιά της καταιγίδας και με έχουν συναρπάσει όσα συμβαίνουν με τον Ντόναλντ Τραμπ» δηλώνει ο Strandberg, αν και διευκρινίζει ότι τα πολιτικά γεγονότα ήταν μόνο ένα μικρό κομμάτι από αυτά που εκτόξευσαν τον δείκτη.  
 Αξίζει να σημειωθεί ότι, όταν ξεκίνησε τον δείκτη, αυτός κυμαινόταν κάπου ανάμεσα στο 90 και το 160. Κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Κόλπου εκτοξεύτηκε στο 164.  
 «Υπάρχει τόσο μεγάλη δραστηριότητα σε όλον τον κόσμο αυτή τη στιγμή που μοιάζει σαν ο Σατανάς να δίνει μάχη, επειδή ξέρει ότι κάτι επίκειται» λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Το τέλος φαίνεται ότι θα είναι μια ιδιαίτερα πυρετώδης περίοδος».  

2.000 αστέρια «απειλούν» τη Γη  

 Χιλιάδες αστεροειδείς είναι σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη, αλλά οι ειδικοί προβλέπουν ότι είμαστε ασφαλείς για τα επόμενα 1.350.000 χρόνια.  
 Αστρονόμοι ανέλυσαν τα στοιχεία από περίπου 2.000 γιγάντιους διαστημικούς βράχους που κινούνται προς τη Γη και πρόβλεψαν τις πιθανότητες αυτοί να πέσουν πάνω μας.  
 Κατέληξαν, λοιπόν, ότι η επόμενη πραγματικά μεγάλη απειλή έρχεται από το Gliese 710, ένα αστέρι που «θα φέρει σοβαρή αναταραχή στο ηλιακό μας σύστημα», όταν φτάσει σε απόσταση μόλις 77 ημερών φωτός από τον πλανήτη μας». Οταν συμβεί αυτό, αναμένεται να ωθήσει αστεροειδείς από τις πιο μακρινές άκρες του ηλιακού συστήματος προς τη Γη.  

Θα εξαϋλωθεί  

 Δεδομένου όμως ότι αυτό δεν θα γίνει για τα επόμενα ένα εκατομμύριο χρόνια και κάτι, οι ειδικοί εκτιμούν ότι δεν χρειάζεται να βρισκόμαστε σε συναγερμό, αν και περνούν διάφοροι αστεροειδείς από κοντά μας.  
 Ενδεικτικό είναι ότι η NASA ανακοίνωσε ότι αστεροειδής θα περάσει πολύ κοντά από τον πλανήτη μας στις 25 Φεβρουαρίου, αλλά ότι υπάρχει μηδενική πιθανότητα να προσκρούσει στην επιφάνειά του, αφού θα εξαϋλωθεί στην ατμόσφαιρα.  
 Εν τω μεταξύ, ο αστεροειδής 2017 BS32 πέρασε ξυστά από τη Γη την Πέμπτη, γεγονός που, σύμφωνα με τους αστρονόμους, είναι το τέταρτο πολύ κοντινό πέρασμα από την αρχή της νέας χρονιάς!  

Κροίσοι ξοδεύουν μια περιουσία για καταφύγια στη Νέα Ζηλανδία  

 Για τη Δευτέρα Παρουσία, το ενδεχόμενο να χτυπηθεί η Γη από αστεροειδή, όπως και για άλλα σενάρια μαζικής καταστροφής προετοιμάζονται οι κροίσοι του πλανήτη μας. Πολιτική διαμάχη στη Νέα Ζηλανδία έφερε στο φως το γεγονός ότι δισεκατομμυριούχοι της Σίλικον Βάλεϊ και της Wall Street αγόρασαν τεράστιες εκτάσεις στη χώρα για να δημιουργήσουν καταφύγια.  
 Επειτα από αντιδράσεις η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας, σύμφωνα με τον Τομ Λέοναρντ της «Daily Mail», δημοσίευσε έγγραφο με το οποίο αποκαλύπτεται ότι ο ιδρυτής του PayPal Πίτερ Τιλ ξόδεψε 9.270.000 ευρώ για να αγοράσει έκταση 1.930 στρεμμάτων. Ελαβε μάλιστα τη νεοζηλανδική υπηκοότητα λόγω «ασυνήθιστων περιστάσεων». Η αποκάλυψη, σχολιάζει ο Λέοναρντ, πιθανώς ξεκίνησε όταν ο φίλος του και επιχειρηματίας στη Σίλικον Βάλεϊ Σαμ Αλτμαν δήλωσε ότι στο πρώτο σημάδι παγκόσμιας καταστροφής αυτός και ο Τιλ θα ταξιδέψουν στη Νέα Ζηλανδία.  
 Ο Λέοναρντ αναφέρει ότι και άλλοι δισεκατομμυριούχοι, όπως, μεταξύ άλλων, ο Τζούλιαν Ρόμπερτσον αλλά και ο σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον, αγόρασαν κομμάτια γης στη Νέα Ζηλανδία για να χτίσουν καταφύγια. Ο λόγος, όπως λέει, είναι ότι η χώρα είναι αυτάρκης, αρκετά απομακρυσμένη και δεν θα αποτελέσει στόχο σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου. Θέλουν, σχολιάζει ο Λέοναρντ, να καταφύγουν εκεί σε περίπτωση κοινωνικών αναταραχών εξαιτίας κατάρρευσης της παγκόσμιας οικονομίας, σεισμού, πτώσης αστεροειδούς, πυρηνικού πολέμου, εμφυλίου, πανδημίας, επίθεσης... ζόμπι, αλλά και της Δευτέρας Παρουσίας.  
 Συνολικά το 50% των κροίσων της Σίλικον Βάλεϊ, σύμφωνα με τον Λέοναρντ, έχει προβλέψει για καταφύγιο σε διάφορα μέρη του πλανήτη. Ο πρώην διευθυντής του facebook Αντόνιο Γκαρσία Μαρτίνεζ, για παράδειγμα, αγόρασε νησί στον βόρειο Ειρηνικό Ωκεανό, ενώ το πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Yahoo Μάρβιν Λιάο κάνει μαθήματα τοξοβολίας και έφτιαξε οπλοστάσιο μη πυροβόλων όπλων.

Σχόλια