Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Λυσαλέα επίθεση των ΦΑΣΙΣΤΩΝ Παγκοσμιοποιητών εναντίον του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ....Τραμπ: Το CNN σε πανικό

O εκλεγμένος Πρόεδρος Τραμπ συνέχισε την κριτική του στη ναυαρχίδα των παγκοσμιοποιητών το ειδησεογραφικό CNN,

και είπε ότι η αξιοπιστία του ειδησεογραφικού κολοσσού βρίσκεται σε πλήρη κατάρρευση λόγω της πολιτικής ψευδών ειδήσεων.

Γράφοντας την Πέμπτη στο Twitter, μια ημέρα αφότου ο Τράμπ είχε αρνηθεί σε δημοσιογράφο του CNN να κάνει ερώτηση σε συνέντευξη Τύπου, ο Τράμπ και πάλι άσκησε αυστηρή κριτική στο δίκτυο για τη δημοσίευση ανεπιβεβαίωτης έκθεσης.
«Το CNN είναι σε συνολική κατάρρευση με τις ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ τους, επειδή οι αξιολογήσεις τους καταβαραθρώνονται μετά τις εκλογές και η αξιοπιστία τους, σύντομα θα είναι παρελθόν!», έγραψε στο twitter.
Η έκθεση, με βάση ανώνυμες καταγγελίες από πρώην Βρετανό αξιωματικό των μυστικών υπηρεσιών, υποστήριζε ότι η Ρωσία είχε προσωπικές και οικονομικές πληροφορίες που σχετίζονται με τον Τραμπ.
Ο πρόεδρος Τραμπ απότι φαίνεται δεν χαρίζεται στην νέα τάξη των....
Ιλουμινάτι της Λευκής αδελφότητας.
Η συνέχεια αναμένεται εκρηκτική.

el.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

''Διπλωματία, δικαστήρια ή πόλεμος'' O Τσαβούσογλου απειλεί για τα νησιά του Αιγαίου..Αισιχτίρ ρε κολότουρκε ούνε, παλιομπινέ...

«O φασισμός θεραπεύεται με το διάβασμα. Και ο ρατσισμός, με το ταξίδι». Μιγκέλ ντε Ουναμούνο,1864 - 1936

Οι Καταλανοί «εξορίζουν» την ισπανική αστυνομία και πολιτοφυλακή – Τι ζητάνε από την ΕΕ

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Καταλανός πρόεδρος της Ζενεραλιτάτ (της περιφερειακής κυβέρνησης) ζήτησε να αποχωρήσουν άμεσα από την Καταλονία η Ισπανική Αστυνομία και η Κρατική Πολιτοφυλακή, υπηρεσίες που λαμβάνουν εντολές κατευθείαν από τη Μαδρίτη.

Μετά τις χθεσινές σκηνές βίας που σόκαραν τον πλανήτη, και έδειχναν τους αστυνομικούς να εξαπολύουν σφοδρές επιθέσεις ενάντια σε ειρηνικούς διαδηλωτές και ψηφοφόρους, ο Καταλανός πρόεδρος υπογράμμισε ότι η αποχώρηση των δυνάμεων της ισπανικής αστυνομίας είναι επιβεβλημένη. «Απαιτούμε την αποχώρηση της κρατικής αστυνομίας που παραμένει ανεπτυγμένη σε μια περιφέρεια (την Καταλονία) η οποία πάντα ενεργούσε ειρηνικά», τόνισε ο Πουτζδεμόν.

Ο Καταλανός πρόεδρος ανακοίνωσε επίσης ότι η περιφερειακή κυβέρνηση θα συστήσει μια επιτροπή που θα διερευνήσει τη «χθεσινή καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και ότι θα ληφθούν οι απαιτούμενες νομικές ενέργειες ώστε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.

Επίσης κάλεσε τα…