ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΣΗ ΤΕΛΟΣ... Σε πανικό οι φασίστες Γερμανοί μετα την άνοδο του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ..Ο Σταϊνμάγερ φοβάται τα χειρότερα "Γι αυτούς προφανώς"

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ 

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤ-ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ..
 Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΑΙΝΜΑΓΕΡΑποτέλεσμα εικόνας για ΤΡΙΤΟ ΡΑΙΧ

«Με την άνοδο του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ ο κόσμος πρέπει να προετοιμαστεί για μια περίοδο αβεβαιότητας» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ, σε συνέντευξή του.
Μιλώντας στην Bild ο Γερμανός ΥΠΕΞ «ποιες αντιλήψεις της (παγκόσμιας) τάξης θα επικρατήσουν τον 21ο αιώνα, πώς θα μοιάζει ο κόσμος του αύριο, τίποτε δεν ακόμη καθοριστεί, όλα είναι εντελώς ανοιχτά», αναφέρει ο επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας, από τους πλέον σφοδρούς επικριτές του Τραμπ. Σύμφωνα με τον....
Γερμανό ΥΠΕΞ, ο κόσμος πρέπει να προετοιμαστεί να εισέλθει σε μια «ταραγμένη περίοδο».
Παράλληλα, σημειώνει πως «υπάρχουν αβεβαιότητες», αλλά, όπως επισημαίνει, «σε αυτή την περίοδο μιας νέας παγκόσμιας αταξίας, πρόκειται για πολλά περισσότερα. Είναι πολλά αυτά που διακυβεύονται».
Ο ίδιος δηλώνει πάντως ότι θα επιδιώξει διάλογο με την ομάδα του Αμερικανού προέδρου, ενώ εκφράζει την ελπίδα να βρει «συνομιλητές στην Ουάσιγκτον που γνωρίζουν ότι οι μεγάλες χώρες χρειάζονται και αυτές συμμάχους».

Σχόλια