ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ… ΑΡΩΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)


%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%b7%cf%83-%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%80%cf%81%ce%b1%cf%83-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%bc%ce%b1




Σε Διάγγελμα, με έντονο «άρωμα» ακλογών, προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το Μέγαρο Μαξίμου.

«Η χώρα μας βρίσκεται μπροστά σε κρίσιμες προκλήσεις τις οποίες όμως αντιμετωπίζει. Η Ελλάδα κράτησε και κρατάει το βάρος ολόκληρης της Ευρώπης. Από το 2016 ο στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα μειώθηκε από 4,5% σε 0,5% του ΑΕΠ, στόχος ρεαλιστικός που υπερκαλύφθηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η Ελλάδα με τις θυσίες του ελληνικού λαού κρατάει το βάρος ολης της Ευρώπης και στο Προσφυγικό και στην οικονομική κρίση. Και αυτό ήλθε η ώρα να το αναγνωρίσει η Ευρώπη.
Δέσμευση αυτής της κυβέρνησης είναι κάθε ευρώ που πλεονάζει από τους διαθέσιμους πόρους να αναδιανέμεται στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας.
Σήμερα, παραμένοντας σταθεροί στην δέσμευσή, αποφασίζουμε την άμεση διανομή της υπεραπόδοσης των εσόδων του 2016 στους χαμηλοσυνταξιούχους.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις αποψινές του δηλώσεις ανέφερε: Δέσμευση της κυβέρνησης κάθε ευρώ που πλεονάζει να μοιράζεται στους πιο αδύναμους Έλληνες
Κοινωνική αναδιανομή της υπεραπόδοσης των εσόδων. 13η σύνταξη σε 1.600. 000 συνταξιούχους κάτω των 850 ευρώ Τη συμφωνία με τους εταίρους θα την τηρήσουμε στο ακέραιο.
Αναστέλλεται η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά όσο διαρκεί η προσφυγική κρίση.

Σχόλια