Χαμόγελα Τραμπ - Φάρατζ: Συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη




Τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ, στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη, επισκέφτηκε ο Νάιτζελ Φάρατζ, πρώην ηγέτης του UKIP και εκ' των πρωτεργατών της εκστρατείας υπέρ του Brexit. Συνεργάτιδα του Τραμπ χαρακτήρισε τη συνάντησή τους «πολύ παραγωγική».
«Τουρίστες είμαστε!», αστειεύτηκε ο Φάρατζ στους δημοσιογράφους που τον είδαν να περιμένει έναν ανελκυστήρα στο λόμπι του στον Πύργο Τραμπ.

Ο πρώην αρχηγός του UKIP, σε ανάρτησή του στο Twitter τόνισε πως «ήταν μεγάλη τιμή να περάσω λίγο χρόνο με τον Ντόναλντ Τραμπ. Ήταν άνετος και γεμάτος από καλές ιδέες. Είμαι σίγουρος πως θα γίνει ένας πολύ καλός πρόεδρος»...
 
Ο Φάρατζ υπήρξε φανατικός.....
υποστηρικτής του Τραμπ από την αρχή της προεκλογικής εκστρατείας, ενώ είχε δηλώσει «απόλυτα ευτυχής» για την εξέλιξη και είχε καλέσει τον Αμερικανό πολιτικό να μεταβάλει τη «σιχαμερή πολιτική του Μπαράκ Ομπάμα». 
Μάλιστα, είχε δώσει το «παρών» και σε προεκλογική ομιλία του Τραμπ, ο οποίος από την πλευρά του, είχε επανειλημμένως ταχθεί υπέρ της εξόδου της Βρετανίας από την Ε.Ε. Ο Φάρατζ είπε επίσης ότι προτίθεται να βοηθήσει την κυβέρνηση Μέι να δημιουργήσει γέφυρες με τον Τραμπ, ενώ ένα στέλεχος του κόμματός του πρότεινε ο Φάρατζ να ονομαστεί πρεσβευτής της Βρετανίας στις ΗΠΑ.

Σχόλια