Άγνωστοι κρέμασαν γιγαντοαφίσα του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν στη γέφυρα του Μανχάταν για τα γενέθλιά του!


 Ένα ισχυρό συμβολικό σοκ δέχτηκαν σήμερα οι ΗΠΑ καθώς άγνωστοι κρέμασαν σήμερα στη γέφυρα του Μανχάταν μια γιγαντοαφίσα με τον Ρώσο πρόεδρο Β. Πούτιν και την επιγραφή "Peacemaker" (ειρηνοποιός), ανήμερα των γενεθλίων του!   
 Ο χαρακτηρισμός αναφέρεται στον επιτυχή πόλεμο που διεξάγει η Μόσχα εδώ και έναν χρόνο στην Συρία εναντίον του ISIS και ότι ο Ρώσος πρόεδρος κάνει αυτό που όφειλαν να κάνουν οι ΗΠΑ: Εξοντώνει τους ισλαμιστές τρομοκράτες.   
 Eπίσης έρχεται σε αντιδιαστολή με την...
επίσημη αμερικανική πολιτική η οποία είναι άκρως επιθετική και ευθύνεται για το «λουτρό αίματος» στην Συρία. Οι ΗΠΑ θεωρούν πολλές ισλαμιστικές ομάδες ως «μετριοπαθείς» αντάρτες!   
 Είναι γνωστό, εξάλλου, ότι οι Αμερικανοί συντηρητικοί και ψηφοφόροι του Ντόναλντ Τραμπ, είναι επίσης ένθερμοι οπαδοί του προέδρου Β. Πούτιν και της αμείλικτης πολιτικής του ενάντια στους ισλαμιστές. Το πανό το αντιμετώπισαν πολύ θετικά όσοι στις ΗΠΑ πιστεύουν ακόμα σε μια χριστιανική Αμερική με παραδοσιακές αξίες.   
 Άλλωστε ο Β.Πούτιν έχει μεγάλη δημοφιλία στις τάξεις των Αμερικανών που στέκονται ενάντια στην λεγόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων.   
 Η αστυνομία την απομάκρυνε λίγη ώρα μετά από την τοποθέτησή της.. 
 Δεν είναι τυχαίο ότι η αφίσα κρεμάστηκε από τη γέφυρα ανήμερα των γενεθλίων του Βλαντιμίρ Πούτιν.   
 Καθώς πλησιάζει η κάλπη για τον Λευκό Οίκο, κι ενώ οι σχέσεις ΗΠΑ και Ρωσίας έχουν επιδεινωθεί σημαντικά, με τις δύο δυνάμεις να αντιπαρατίθενται για τη συριακή κρίση, το τεράστιο πανό προκάλεσε την έντονη όσων επιθυμούν μια παγκόσμια σύρραξη με την προοπτική οι ΗΠΑ αν διαγράψουν τα τεράστια χρέη τους και να παραμείνουν στην πλανητική ηγεμονία.   
 Αστυνομικοί κατέβασαν την αφίσα αν και πλήθος Νεοϋορκέζων είχε προλάβει να απαθανατίσει το πανό και να ποστάρει το μυστήριο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.   
 Ο πρόεδρος της Ρωσίας, ο οποίος σήμερα γίνεται 64 ετών έγινε το θέμα της ημέρας στα chat της Νέας Υόρκης.   
 Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί το 2014, όταν οργανώσεις αλληλεγγύης για το παλαιστινιακό κρέμασαν τη σημαία των Παλαιστινίων στη γέφυρα που συνδέει το Μανχάταν με το Μπρούκλιν.

Σχόλια