Χρυσηιδα Δημουλίδου: «Μας ψεκάζουν κανονικα! Δεν κάνω πλάκα!» ΒΙΝΤΕΟ..


Politis Online | Politisonline Νέα από την Ελλάδα και τον ΚόσμοΜια άποψη που όσοι την υποστηρίζουν λοιδορούνται σκόπιμα απο τα απαξιωμένα στη συνείδηση του λαού ΜΜΕ και απο τους πολιτικούς προιστάμενους τους, ώστε να απαξιώνονται στα μάτια του λαού και έτσι να μην τολμούν και οι υπόλοιποι να υποστηρίξουν δημόσια το οφθαλμοφανές αυτό γεγονός, εξέφρασε πρόσφατα η γνωστή συγγραφέας μυθιστορημάτων,Χρυσηίδα Δημουλίδου.

Συγκεκριμένα, πριν λίγες ημέρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, μία φωτογραφία από τον αττικό ουρανό, για να αποδείξει στους διαδικτυακούς της φίλους ότι μας ψεκάζουν!
  
"ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗ ΦΩΤΟ ΚΑΙ  ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΑΝ ΤΡΕΛΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ, ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ"

Παρά τις επιθέσεις που δέχτηκε η συγγραφέας εμμένει στις σωστές κατά τη γνώμη μας απόψεις της και παραδέχεται ότι ενστερνίζεται τις θεωρίες περί ψεκασμών. 
Μιλώντας στην κάμερα του «Φτιάξε Καφέ να στα Πω», ξεκαθάρισε ότι δεν αστειεύεται και ότι πράγματι πιστεύει ότι μας ψεκάζουν.

«Μας ψεκάζουν κανονικά το δηλώνω. Δεν κάνω πλάκα. Ας το ψάξουν, ας ανοίξουν το google και πατήσουν «χημικοί ψεκασμοί» θα δουν πάρα πολλά, εγώ δεν το λέω έτσι αν δεν το ψάξω.
 Είναι πολύ σοβαρό θέμα, θέλει πάρα πολύ συζήτηση. Ασ’τους αυτοί κοροϊδεύουν! Δεν πειράζει…
Έγω έχω ανακαλύψει και άλλα που δεν τα λέω ακόμα, διότι κάποιοι που τόλμησαν να μιλήσουν γι αυτό το θέμα, περνούν από δικαστήρια. 
Είναι πολύ σοβαρά τα θέματα. 
Κρύβονται πολλά από πίσω», τόνισε η Χρυσηίδα Δημουλίδου.

Σχόλια