Το Wikileaks αποκαλύπτει έγραφα που "πρέπει" να κλείσουν φυλακή την Χίλαρι Κλίντον - Δείτε τα έγραφα


 Απόρρητα έγγραφα τα οποία εστάλησαν από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, μετά από προτροπή της Χίλαρι Κλίντον μέσω απλού! e-mail
φέρνει στο φως το Wikileaks! 
 Μετά από αφελές λάθος αυτό της Χίλαρι Κλίντον, προτρέπει το FBI να την συλλάβει αφού αποτελεί παραβίαση των ομοσπονδιακών κανονισμών, στη χειρότερη περίπτωση από αφέλεια, αν και η ενέργεια αυτή χαρακτηρίζεται κακόβουλη! Μια και δεν ακολουθεί τις τυπικές διαδικασίες που ορίζει ο ομοσπονδιακός κανονισμός και όπως έπρατταν όλοι οι προκάτοχοι της. 
 Η πράξη αυτή σημαίνει την .... 
παραβίαση της πολιτικής διατήρησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά μια ηθελημένη κατάχρηση εμπιστευτικών έγγραφων. 
  Τι σημαίνει αυτό είναι πολύ απλό: Η Χίλαρι Κλίντον ήξερε ότι το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προσπαθούσε να στείλει διαβαθμισμένο υλικού της μέσω Secure FAX, αλλά έχει πρόβλημα. Έτσι, η ίδια ανέθεσε στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ να "μετατραπεί σε nonpaper..." (Δηλαδή σάρωση) και να σταλεί "χωρίς τον προσδιορισμό της κλάσης..." (Δηλαδή σκόπιμα χωρίς ταινία διαβαθμισμένων πληροφοριών) " Έτσι ένα διαβαθμισμένο έγγραφο εστάλει μέσω απλού e-mail! Αυτό είναι άμεση και σκόπιμη παραβίαση του νόμου και περεταίρω αποδεικνύει ΠΡΟΘΕΣΗ της σκοπίμως να χειρίζεται διαβαθμισμένες πληροφορίες - που γνώριζε ότι ήταν εγκληματική ενέργεια. 
 Το Wikileaks αναφέρει χαρακτηριστικά... 
 Αυτό δεν ήταν λάθος. Κανένα λάθος. Δεν είναι τυχαίο. Ήταν μια προγραμματισμένη και συνειδητή απόφαση και εκ προθέσεως εσφαλμένη μια και χειρίζεται διαβαθμισμένες πληροφορίες.    
 Η Χίλαρι Κλίντον διαπράξει ένα ομοσπονδιακό έγκλημα. Το παραπάνω email είναι η απόδειξη. Εάν το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ αδυνατεί ή αρνείται να ασκήσει ποινική δίωξη, τότε δεν έχουμε κανένα νόμο. . . και κανένας από εμάς δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε υπακούοντας οποιαδήποτε ομοσπονδιακούς νόμους δεδομένου ότι ο νόμος δεν έχει πια σημασία.


Σχόλια