ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ -

Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΒΓΗΚΕ ON-AIR ΚΑΙ ΞΕΧΕΣΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ - 

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ -

Τέτοιο ξεχέσιμο on air από καναλάρχη στο προσωπικό του δεν έχει ξαναγίνει.



 Ηχηρή παρέμβαση του αφεντικού του ALPHA Δ.Κοντομηνά, σήμερα, στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. 
nullΈκανε on air δριμύτατες παρατηρήσεις, στους σχολιαστές της εκπομπής Δήμο Βερύκιο και Δ.Παπανώτα που είχαν αρνητικά σχολιάσει την επένδυση στο Ελληνικό (είπαν ότι δίνεται για ένα κομμάτι ψωμί στην εταιρεία Lamda Development του Ομίλου Λάτση) αλλά και την “υιοθεσία” των παιδιών στους Φούρνους Ικαρίας από το Ιατρικό Κέντρο του Δ.Αποστολόπουλου.

«Τέτοια ντροπή που ένιωσα σήμερα με εσάς δεν έχω ξανανιώσει στη ζωή μου» ήταν η πρώτη φράση του ομίλου Demco.

«Κύριε πρόεδρε αν μου επιτρέπετε» έλεγε η Τσιμτσιλή.

«Μη μιλάς, άσε να τελειώσω» τη διέκοψε με ένταση ο πρόεδρος του Alpha, συνεχίζοντας να ……..


απαριθμεί την τραγική κατάσταση στο χώρο της υγείας και να λέει ότι δεν έπρεπε να μιλήσουν άσχημα για μια ιδιωτική πρωτοβουλία που έρχεται να καλύψει τα κενά του κράτους.

«Περιμένω να ζητήσετε συγγνώμη. Και από τον Δημήτρη και εσύ», είπε στον Δήμο Βερύκιο.

«Κύριε πρόεδρε, επιτρέψτε μου κι εμένα να δικαιολογήσω τον συνεργάτη μου» είπε η Σταματίνα…

«Τι να δικαιολογήσεις;;, τα αδικαιολόγητα; Αυτή τη ντροπή την έφαγα στη μούρη μου σήμερα».

«Επιτέλους, σταμάτα να μιλάς απέναντι μου ρε. Με κάνατε και ντράπηκα σήμερα, σας προσέχουμε έχετε κάθε μέρα το μισθό σας και με κάνατε και ντράπηκα σήμερα».

«Ντροπή σας, γεια σας! Με τέτοιους ανθρώπους δεν θα πάει μπροστά η Ελλάδα» ήταν τα τελευταία λόγια του κ. Κοντομηνά πριν κλείσει τη γραμμή.


Γλέζος και Χουντής έστειλαν εξώδικο σε Τσίπρα-Τσακαλώτο - Ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα που διενεργεί ο εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος, Γ. Δραγάτσης για το χαμηλό τίμημα της παραχώρησης του Ελληνικού στην εταιρεία Hellinikon Global I . S . A . ,

Για την παραχώρηση του Ελληνικού


Εξώδικο έστειλαν στον Πρωθυπουργό και στον υπ. Οικονομικών ομάδα πολιτών για την παραχώρηση του Ελληνικού, με πρώτες-πρώτες να φιγουράρουν, υπογραφές πρώην στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
glezos_xountis_tsiprasexodiko.jpgΜεταξύ άλλων υπογράφουν ο.....
πρώην βουλευτής και ευρωβουλευτής Μανώλης Γλέζος, ο νυν ερυρωβουλευτής Νίκος Χουντής, οι πρώην βουλευτές Αγλαΐα Κυρίτση και Μαρία Μπόλαρη, δικηγόροι, μέλη της «Πρωτοβουλίας Πολιτών κατά του Υπερταμείου Υφαρπαγής της Δημόσιας Περιουσίας» και της Επιτροπής Αγώνα …….

για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού κ.α.
Το εξώδικο παραδόθηκε την Πέμπτη στον Αλέξη Τσίπρα και στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και σύμφωνα με αυτό είναι «παράνομη, επιβλαβής για το Ελληνικό Δημόσιο και χωρίς κανένα πραγματικό δημοσιονομικό όφελος η υπογραφή από την κυβέρνηση Μνημονίου Κατανόησης για την παραχώρηση του Ελληνικού στην εταιρεία Hellinikon Global I.S.A., με εγγυητή την Lamda Development, και η ψήφιση της σχετικής σύμβασης από τη Βουλή».
Οπως υποστηρίζουν οι υπογράφοντες «η έγκριση της σύμβασης από την Κυβέρνηση και τη Βουλή εκθέτει το Ελληνικό κράτος σε πιθανή διεκδίκηση αποζημιώσεων από την εταιρεία σε περίπτωση μη ικανοποίησης κάποιας εκ των εννέα αναβλητικών αιρέσεων που διέπουν την σύμβαση, εκ των οποίων οι τρεις αφορούν δικαστικές αποφάσεις».
Διαβάστε όλο το εξώδικο

Πηγή

Σχόλια