Αν δείτε drone πάνω από το σπίτι σας δεν είναι για καλό.

Τα γνωστά drones, δηλαδή μη επανδρωμένα αεροσκάφη, θα χρησιμοποιήσει από τον ερχόμενο Οκτώβριο, στα πλαίσια της εφαρμογής του νέου νόμου για τα αυθαίρετα, το υπουργείο Περιβάλλοντος προκειμένου να εντοπίσει όσους ιδιοκτήτες δεν θα έχουν έως τότε τακτοποιήσει τις αυθαίρετες κατασκευές.

Σύμφωνα με τα ΝΕΑ εκτός από τα drones στο ηλεκτρονικό φακέλωμα θα χρησιμοποιηθούν δορυφόροι και αεροφωτογραφίες προκειμένου να εμποδιστεί η επέκταση της αυθαίρετης δόμησης και να γίνει επαρκής χαρτογράφηση των συγκεκριμένων περιοχών.

Σύμφωνα με το υπουργείο.... δεν θα υπάρχουν οριζόντια πρόστιμα για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων.
Οι ιδιοκτήτες θα κληθούν να δηλώσουν όλα τα στοιχεία του κτιρίου τους καταβάλλοντας ένα μικρό ποσό που ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί το ύψος του. Ωστόσο καμπάνα περιμένει τους ιδιοκτήτες που δεν θα το κάνουν και οι παραβάσεις διαπιστωθούν αργότερα από τη διασταύρωση των στοιχείων.

Σε εκείνες τις περιπτώσεις θα υπάρξει διαφορετική αντιμετώπιση στην καταβολή των προστίμων.
Πηγή:  koutipandoras.gr
Προκαλεί καρκίνο η υπερβολική χρήση κινητών τηλεφώνων; Θύελλα για έρευνα στις ΗΠΑ - See more at: http://www.neashmera.gr/prokalei-karkino-i-ypervoliki-hrisi-kiniton-tilefonon-thyella-gia-ereyna-stis-ipa#sthash.LATU1Cqn.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου