Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έκτακτο: Οι ΗΠΑ εκκενώνουν στρατιωτικές βάσεις στην Γερμανία

 Την πολεμική βάση του Ramstein πήραν εντολή να εκκενώσουν οι οικογένειες των στρατιωτικών που εδρεύουν εκεί.  
 
Η βάση της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στο Ramstein της Γερμανίας, αποτελεί κεντρικό άξονα για την προετοιμασία και την εκτέλεση πολέμου. Οι περισσότερες από τις θανατηφόρες αποστολές των drones μάχης των ΗΠΑ, π.χ. στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, την Υεμένη, τη Συρία, και την Αφρική, διεξάγονται μέσω του σταθμού δορυφορικής αναμετάδοσης Ramstein της.
 Ένας κάτοικος της περιοχής είπε :
Ποτέ δεν έχουμε δει τόσα...... πολλά αεροπλάνα να προσγειώνονται και απογειώνονται από αυτή τη βάση. Μπορώ να πω ότι κάθε δύο λεπτά προσγειώνονται και απογειώνονται. Αυτό γινόταν κατά την διάρκεια όλης της νύχτας από χθες το βράδυ. 
 Ανεπίσημες πηγές μας αναφέρουν ότι η βάση θα παίξει καίριο ρόλο 
συντονιστή, στην άσκηση του ΝΑΤΟ "Ανακόντα 2016" και για αυτό είναι ο υπ αριθμόν πρώτος στόχος σε περίπτωση εμπλοκής!  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

''Διπλωματία, δικαστήρια ή πόλεμος'' O Τσαβούσογλου απειλεί για τα νησιά του Αιγαίου..Αισιχτίρ ρε κολότουρκε ούνε, παλιομπινέ...

«O φασισμός θεραπεύεται με το διάβασμα. Και ο ρατσισμός, με το ταξίδι». Μιγκέλ ντε Ουναμούνο,1864 - 1936

Οι Καταλανοί «εξορίζουν» την ισπανική αστυνομία και πολιτοφυλακή – Τι ζητάνε από την ΕΕ

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Καταλανός πρόεδρος της Ζενεραλιτάτ (της περιφερειακής κυβέρνησης) ζήτησε να αποχωρήσουν άμεσα από την Καταλονία η Ισπανική Αστυνομία και η Κρατική Πολιτοφυλακή, υπηρεσίες που λαμβάνουν εντολές κατευθείαν από τη Μαδρίτη.

Μετά τις χθεσινές σκηνές βίας που σόκαραν τον πλανήτη, και έδειχναν τους αστυνομικούς να εξαπολύουν σφοδρές επιθέσεις ενάντια σε ειρηνικούς διαδηλωτές και ψηφοφόρους, ο Καταλανός πρόεδρος υπογράμμισε ότι η αποχώρηση των δυνάμεων της ισπανικής αστυνομίας είναι επιβεβλημένη. «Απαιτούμε την αποχώρηση της κρατικής αστυνομίας που παραμένει ανεπτυγμένη σε μια περιφέρεια (την Καταλονία) η οποία πάντα ενεργούσε ειρηνικά», τόνισε ο Πουτζδεμόν.

Ο Καταλανός πρόεδρος ανακοίνωσε επίσης ότι η περιφερειακή κυβέρνηση θα συστήσει μια επιτροπή που θα διερευνήσει τη «χθεσινή καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και ότι θα ληφθούν οι απαιτούμενες νομικές ενέργειες ώστε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.

Επίσης κάλεσε τα…