Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η πιο σημαντική τράπεζα στον κόσμο προειδοποιεί για οικονομικό Αρμαγεδδώνα!


  Η πιο σημαντική τράπεζα στον κόσμο, μια κεντρική τράπεζα για τις κεντρικές τράπεζες, εξέδωσε μια τρομερή προειδοποίηση: 
 
Οικονομική καταστροφή είναι πολύ κοντά? προστάτευσε τον εαυτό σου.
 
 Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών ως τράπεζα των κεντρικών τραπεζών με έδρα την Ελβετία, εξέδωσε την ως άνω οδηγία η οποία έχει ουσιαστικά την έννοια του "ο σώζων εαυτόν σωθήτω". 
 Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών είναι ένα από τα λίγα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που προειδοποίησε για τους κινδύνους στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα ήδη από το 2003.  O πρώην επικεφαλής της, οικονομολόγος....
William White, τόλμησε να αμφισβητήσει  τον πρόεδρο της  Fed Alan Greenspan σχετικά την πολιτική του φθηνού χρήματος που βοήθησε να ξεκινήσει η κρίση!  Για άλλη μια φορά, αυτή η ομάδα προειδοποίησε για μια μια επερχόμενη καταιγίδα στην παγκόσμια οικονομία καθώς οι κεντρικές τράπεζες φαίνονται να είναι εκτός προγράμματος! 
 Έχουν μάλιστα προειδοποιήσει ότι η επερχόμενη καταιγίδα θα είναι σε πρωτοφανή επίπεδα και θα θέσει την παγκόσμια οικονομία σε χειρότερη κατάσταση από ό, τι πριν από το κραχ του 2008. 
 Μόλις αυτή την εβδομάδα, η Κίνα ανακοίνωσε μείωση 25,4% στις εξαγωγές, παρά την συνεχιζόμενη ισχυρή τόνωσης της οικονομίας από την κυβέρνηση. Στη συνέχεια η Ιαπωνία, της οποίας η οικονομία παραμένει σε κώμα μετά από την πιο επιθετική ποσοτική χαλάρωση από όλες τις αναπτυγμένες χώρες. Τέσσερα από τα επτά τελευταία τρίμηνα ήταν αρνητικά, συμπεριλαμβανομένων το τέταρτο τρίμηνο του 2015. 
 Αλλά η αποτυχία της παγκόσμιας οικονομίας σαφώς δεν περιορίζεται σε αυτές τις δύο χώρες.  
 Τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια στην Ιταλία αυξάνονται και η χώρα μοιάζει όλο και περισσότερο σαν την Ελλάδα. Φυσικά, η Ελλάδα δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την κρίση χρέους. Όπως ούτε και η Κύπρος όπως θέλουν κάποιοι να δείχνουν . 
 Η Νότια Ευρώπη θα είναι σε βαθιά κρίση και πάλι από το τέλος του προηγούμενου έτους. Στην Ιταλία, είναι πιθανό να καταφύγουν λύση Κύπρου -style "bail in" όπου οι μεγάλοι καταθέτες θα πρέπει να διασώσουν τις τράπεζες. Αλλά αυτό δεν θα είναι αρκετό.  
 Φαίνεται ότι η Deutsche Bank βαδίζει στο πρότυπο της Lehman Brothers. Πέρυσι, υπέστη ζημίες $ 7 δισεκατομμύρια από τα επισφαλή δάνεια - χειρότερα δηλαδή και από ό, τι στη Μεγάλη Ύφεση! Ακόμα χειρότερα, η Deutsche Bank έχει παράγωγα έκθεσης μέχρι $ 54.500 δισεκατομμύρια (αυτό δεν είναι τυπογραφικό λάθος). Αυτό είναι υψηλότερο από την JPMorgan σε $ 51.700 δισεκατομμύρια. Συνολικά, υπάρχουν $ 550 τρισεκατομμύρια σε υψηλή μόχλευση των παραγώγων σε παγκόσμιο επίπεδο.  Αυτό δεν είναι καλό για τις μεγάλες παγκόσμιες τράπεζες. Οι περισσότεροι από αυτούς διαπραγματεύονται πολύ χαμηλότερα από τη λογιστική αξία - έννοια, έχουν ήδη συνθλιβεί!  Και αν νομίζετε ότι η οικονομία και η χρηματιστηριακή αγορά των ΗΠΑ είναι σε καλή τροχιά κάνετε τεράστιο λάθος! 
 Αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. 
 Το Ηνωμένο Βασίλειο απειλεί μια «Brexit." 
 Η μαζική μετανάστευση στην Ευρώπη εξακολουθεί να είναι ένα πρόβλημα χωρίς λύση. 
 Παρά τη σύντομη ανάπαυλα, το πετρέλαιο θα συνεχίσει να πέφτει. Και οι ανεπτυγμένες χώρες σε όλο τον κόσμο βαδίζουν πάνω σε ένα δημογραφικό γκρεμό.  
 Αυτή δεν είναι η ώρα να εφησυχάζουμε. 
 Τώρα είναι η ώρα για να υποχωρήσει και να προστατεύσετε τον εαυτό σας από την χειρότερη οικονομική καταστροφή της ζωής σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

''Διπλωματία, δικαστήρια ή πόλεμος'' O Τσαβούσογλου απειλεί για τα νησιά του Αιγαίου..Αισιχτίρ ρε κολότουρκε ούνε, παλιομπινέ...

«O φασισμός θεραπεύεται με το διάβασμα. Και ο ρατσισμός, με το ταξίδι». Μιγκέλ ντε Ουναμούνο,1864 - 1936

Οι Καταλανοί «εξορίζουν» την ισπανική αστυνομία και πολιτοφυλακή – Τι ζητάνε από την ΕΕ

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Καταλανός πρόεδρος της Ζενεραλιτάτ (της περιφερειακής κυβέρνησης) ζήτησε να αποχωρήσουν άμεσα από την Καταλονία η Ισπανική Αστυνομία και η Κρατική Πολιτοφυλακή, υπηρεσίες που λαμβάνουν εντολές κατευθείαν από τη Μαδρίτη.

Μετά τις χθεσινές σκηνές βίας που σόκαραν τον πλανήτη, και έδειχναν τους αστυνομικούς να εξαπολύουν σφοδρές επιθέσεις ενάντια σε ειρηνικούς διαδηλωτές και ψηφοφόρους, ο Καταλανός πρόεδρος υπογράμμισε ότι η αποχώρηση των δυνάμεων της ισπανικής αστυνομίας είναι επιβεβλημένη. «Απαιτούμε την αποχώρηση της κρατικής αστυνομίας που παραμένει ανεπτυγμένη σε μια περιφέρεια (την Καταλονία) η οποία πάντα ενεργούσε ειρηνικά», τόνισε ο Πουτζδεμόν.

Ο Καταλανός πρόεδρος ανακοίνωσε επίσης ότι η περιφερειακή κυβέρνηση θα συστήσει μια επιτροπή που θα διερευνήσει τη «χθεσινή καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και ότι θα ληφθούν οι απαιτούμενες νομικές ενέργειες ώστε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.

Επίσης κάλεσε τα…