ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΟΥΝ!!!

ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Ο ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΙΟΥΝΗΣ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ;
  Αποτέλεσμα εικόνας για gallikh epanastash

Σήμερα οι Γάλλοι θα βγούν στους δρόμους και θα ζητήσουν από τις ένοπλες δυνάμεις να συλλάβουν την ξενόδουλη κυβέρνηση!!!

Το Μεταβατικό Εθνικό Συμβούλιο της Γαλλίας καλεί όλους τους άλλους λαούς της Ευρώπης.

Στο κάλεσμά του ο πρόεδρός του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου αναφέρει:


Γεια σας το όνομά μου είναι ο Eric Fiorile. Είμαι γάλλος και επικεφαλής του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου της Γαλλίας και απευθύνω έκκληση σε όλους τους λαούς της Ευρώπης.

Όποια και αν είναι η χώρα σας, οι ηγέτες σας που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά, ο πρόεδρος, ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί ... συστηματικά πέρασαν από τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, η οποία επιλέγει τους εκπροσώπους της κάθε χώρας. Τουλάχιστον οι μισοί προέρχονται από τις υψηλές βαθμίδες του Τεκτονισμού.


Μπορείτε να διαπιστώσετε ότι οι ηγέτες σας πωλούν την ιδιοκτησία σας, τις επιχειρήσεις του νερού, του ηλεκτρικού, των τηλεπικοινωνιών κλπ στις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία. 

Παράδειγμά η Ελλάδα που έχει σχεδόν καταστραφεί, ο χρυσός, τα ορυχεία, το πετρέλαιο και τα νησιά της πωλήθηκαν στις ΗΠΑ οι οποίες τα μεταπωλούν στη συνέχεια...

Aπό την αρχή έως τώρα το χρέος των χωρών και των λαών  αυξάνεται ενώ οι ηγέτες γίνονται πλουσιότεροι με το ευρώ μέσω των ελίτ, του υπερβολικού δανεισμού και των ιδιωτικοποιήσεων που οδηγούν τις επιχειρήσεις στα χέρια του καπιταλισμού.

Ένα παράδειγμα: Θα έχετε το φθηνότερο νερό, αλλά πολύ κακής ποιότητας.

Σε κάθε χώρα κυριαρχούν η διαστροφή του συστήματος, με αφύπνιση της σεξουαλικότητας στα παιδιά... η αύξηση της ανεργίας, η αύξηση της μετανάστευσης ώστε να υπάρχει πολύ φθηνότερη και αδήλωτη εργασία.

Σίγουρα στις χώρες σας έχετε ανθρώπους που μπορούν να σας εξηγήσουν όλα όσα συμβαίνουν.

Οι κυβερνήσεις και η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ κατασκευάζουν το χρέος και η κατάρρευση του ευρώ θα οδηγήσει σε ευρωπαϊκό εμφύλιο πόλεμο με τη συμβολή των μεταναστών και του DAESH (ISIS) για λογαριασμό των Αμερικανών.

Στη Γαλλία, έχουμε επίγνωση του κινδύνου γι αυτό κάναμε μια κλήση στις 10 Ιουνίου 2016 10 η ώρα στην Place de la Concorde στο Παρίσι και καλέσαμε το γαλλικό στρατό για να προστατεύσει τον λαό και να αλλάξει την κυβέρνηση. Και να θέσει τα πάντα εξ αρχής, να ανακτήσει τα χρήματα που έχουν κλαπεί από τον λαό ώστε εκείνος να επιλέξει τους αληθινούς  εκπροσώπους του, γιατί έτσι όπως έχουν τα πράγματα η ψήφος είναι άχρηστη.

Το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο είναι ένα νόμιμο νομικό πρόσωπο δεκτό από τον ΟΗΕ στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών.
Κάθε χώρα στον κόσμο έχει το δικαίωμα να έχει το CNT της για την προάσπιση του Συντάγματος που παραβιάζεται από τις κυβερνήσεις.

Στην Γαλλία υπάρχει το σύμβολο της Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη του 1789 και αυτή η δήλωση αποτελεί τον στόχος της μασονική φράγκικης ελίτ που θέλει να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο χάος για να εξαφανίσει το σύμβολό μας.

Είναι επείγον να αλλάξει, για τη ζωή μας, τον πολιτισμό μας, τον πολιτισμό μας και τα παιδιά μας.
Το μέλλον των ευρωπαϊκών λαών είναι στα χέρια σας και στα χέρια μας.

 Σας ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου