ΣΟΚ: Τύμπανα Γ' Π.Π Εισέβαλαν Τουρκικά στρατεύματα στην Συρία - Τρόμος στην Αμερική πως θα αντιδράσουν Ρωσία, Ιράν!

 Του Γιώργου Παπαγεωργίου από πηγές Αμερικάνικών μέσων. 
 Διεθνές δελτία ειδήσεων αναφέρουν ότι τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις έχουν εισέλθει στη Συρία και έχουν καταλάβει θέσεις κοντά στις πόλεις της Azaz και Afrin. Εάν αυτή η είδηση που μεταδίδουν τα πρακτορεία αληθεύει τότε αυτό σημαίνει ότι η Τουρκία έχει defacto κήρυξε τον πόλεμο κατά του καθεστώτος Άσαντ! 
   Να θυμηθούμε ότι πρόσφατα ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε στους μοναχούς του Αγίου Όρους ότι αυτή την φορά αν η Τουρκία προκαλέσει την Ρωσία θα απαντήσει με στρατιωτικό πλήγμα! 
 Εξάλλου από τον Φεβρουάριο είχε προειδοποίηση ότι κλιμάκωση των εντάσεων στην περιοχή θα ήταν...
η σπίθα που θα πυροδοτήσει  τον Γ 'Παγκόσμιο Πόλεμο! 
 Αυτή όμως η τελευταία κίνηση από την πλευρά της Τουρκίας απειλεί την Παγκόσμια ειρήνη και θέτει τον πόλεμο στη Συρία σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, στο οποίο κανείς δεν γνωρίζει πως θα αντιδράσουν οι Ρώσοι και οι Ιρανοί. 
 Το πρακτορείο ειδήσεων Sputnik  ήταν το πρώτο μέσο που ανάφερε την τουρκική στρατιωτική δραστηριότητα γύρω από την πόλη της Azaz ...  Εν μέσω βίαιων συγκρούσεων μεταξύ μαχητών της Daesh και τα στρατεύματα του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) στην πόλη της Azaz στη βόρεια περιοχή του Χαλεπίου. Οι αναφορές από την περιοχή αναφέρουν ότι οι τουρκικές μονάδες του Στρατού έχουν στα περίχωρα της Azaz. Επιπλέον, το Σπούτνικ ισχυρίζεται ότι οι τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις εισήλθαν σε ένα μικρό χωριό που ονομάζεται Χαμάμ κοντά στην πόλη της Afrin το Σάββατο ...    
 Ο χάρτης που δημοσιεύουμε παρακάτω προέρχεται από το Google Maps, και δείχνει πόσο μακριά είναι τα νότια σύνορα της Τουρκίας από τις Azaz και Afrin ...    
 Πιο συγκεκριμένα, ο διάδρομος προς την Azaz θεωρείται ότι είναι εξαιρετικά σημαντικός, διότι αυτή είναι η κύρια οδός που η Τουρκία έχει χρησιμοποιήσει για τον ανεφοδιασμό των Τζιχατιστών και τους αντάρτες που δρουν στο Χαλέπι. Η Τουρκία θέλει να κρατήσει αυτόν τον δρόμο ανοιχτό με κάθε κόστος.  
 Αμερικάνικά αντιπολιτευτικά μέσα αναφέρουν ότι ο Ερντογάν υποστηρίζει άμεσα τους τρομοκράτες, αφού ο ίδιος τους επιτρέπει να εισέρχονται σε τουρκικό έδαφος, για να πραγματοποιούν εφοδιασμούς πυρομαχικών και καυσίμων. Η ίδια Αμερικάνική πηγή μας αναφέρει ότι οι Τζιχαντιστές - Τρομοκράτες χρηματοδοτούνται από την Σαουδική Αραβία το Κατάρ, και από την ίδια την Τουρκία, φυσικά. Η Τουρκία σε αντιστάθμισμα αγοράζει το  πετρέλαιο που κλέβει το ISS (Ισλαμικό Κράτος, Daesh) και την ίδια στιγμή τη διεξάγει επιθέσεις πυροβολικού κατά του συριακού στρατού - όταν κινείται κοντά στις περιοχές που γίνεται η διακίνηση - προκειμένου να βοηθήσει τους τρομοκράτες. 
 Το ίδιος μέσο αναφέρει ότι παρά το ότι ο "Άσαντ είναι ένας πολύ κακός άνθρωπος, όλα όσα έχει πει για την Τουρκία είναι αλήθεια" και συνεχίζει ..
 Η Τουρκία έχει δώσει άμεση βοήθεια στον ISIS, και ο Μπαράκ Ομπάμα είναι γνώστης όλων αυτών! Οι περισσότεροι Αμερικανοί απλά δεν καταλαβαίνω πώς ο τρελός Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι. «Σύμμαχος» από την ώρα που έχει γίνει ουσιαστικά δικτάτορας, και ο ίδιος έχει εμμονή με την αναδημιουργία της παλιάς Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Αυτές τις μέρες, οι πολιτικές συγκεντρώσεις για την υποστήριξη του Ερντογάν θυμίζουν το ναζιστικό ράλι υπό τον Αδόλφο Χίτλερ ήταν σαν, και υπάρχει μια εθνικιστική θέρμη στην Τουρκία αυτή τη στιγμή ότι είναι τόσο έντονη ώστε να είναι δύσκολο να το περιγράψουν σε κάποιον στο δυτικό κόσμο. Τροφοδοτείται από την άνοδο του ριζοσπαστικού Ισλάμ, αλλά τι συμβαίνει στην Τουρκία είναι ευρύτερο από αυτό. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, και όμως κανείς στις ΗΠΑ επικρίνει τον Ερντογάν γιατί είναι για εμάς "φίλος".  
 Εκτός από τη μετακίνηση στρατευμάτων στη Συρία, η Τουρκία έχει ήδη τοποθετηθεί δυνάμεις στο Ιράκ, και οι Ρώσοι είναι πολύ αναστατωμένοι γι 'αυτό. Μάλιστα ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε την Τρίτη ...  " Αυτό (διατηρώντας στρατεύματα στο Ιράκ) είναι μια απολύτως απαράδεκτη θέση ," παρέθεσε Λαβρόφ, όπως λέει. "Κατ 'αρχήν, πιστεύω ότι αυτό που οι Τούρκοι κάνουν αξίζει πολύ μεγαλύτερη προσοχή του κοινού εκ μέρους των δυτικών εταίρων μας». Αλλά για τον Ερντογάν, τι έχουμε δει μέχρι τώρα είναι μόνο η αρχή. Ονειρεύεται τη δημιουργία μιας ισλαμικής αυτοκρατορίας. Αυτός είναι και ένας λόγος για τον οποίο είναι τόσο virulently κατά τον έλεγχο των γεννήσεων και προτρέπει τις γυναίκες που αγαπούν το Ισλάμ να γενούν στη χώρα του. Θέλει τον πληθυσμό της Τουρκίας να πολλαπλασιαστεί  σε μεγάλο βαθμό, έτσι ώστε οι Τούρκοι μπορούν να εκπληρώσουν το όραμα του. 
 Σε ομιλία του μεταδόθηκε ζωντανά από την τηλεόραση, είπε «Η μουσουλμανική οικογένεια δεν θα πρέπει να εξετάσει τον έλεγχο των γεννήσεων ή να κάνει οικογενειακό προγραμματισμό, Εμείς θα πρέπει να πολλαπλασιάσουμε τους απογόνους μας!" Στην πραγματικότητα, ο Ερντογάν θεωρεί ότι είναι « προδοσία » για τις γυναίκες του Ισλάμ να χρησιμοποιήσουν αντισύλληψη ...  Ο ίδιος ο κ Ερντογάν είναι ένας πατέρας τεσσάρων. Έχει ήδη ταχθεί κατά της αντισύλληψης, χαρακτηρίζοντάς την ως "προδοσία", όταν μιλώντας σε μια γαμήλια τελετή το 2014.  Έχει, επίσης, κάλεσε τις γυναίκες να έχουν τουλάχιστον τρία παιδιά, και έχει πει οι γυναίκες δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται ως ίσες με τους άνδρες. 
 Και συνεχίζει το Αμερικανικό μέσο.... Από αυτό να δείτε πόσο επικίνδυνος είναι αυτός ο άνθρωπος;  "Σύμμαχος" μας είναι μια egomaniac δικτάτορας ότι τα όνειρά του να δημιουργήσει εκ νέου την Οθωμανική αυτοκρατορία, και αυτός έχει τώρα στρατεύματα τοποθετηθεί τόσο στο Ιράκ όσο και στην Τουρκία. 
 
Στο τέλος τονίζει ότι ο  Ερντογάν μπορεί με την συμπεριφορά του να ξεκινήσει ένα Παγκόσμιο  πόλεμο που τελικά θα περιλαμβάνει και τις Ηνωμένες Πολιτείες.  Ας ελπίσουμε ότι ψυγείου κεφάλια θα επικρατήσουν πριν από τα γεγονότα αρχίζουν να περιστρέφονται εντελώς εκτός ελέγχου. Αυτή τη στιγμή, όμως, από 23:45 Ανατολική ώρα ΗΠΑ στις 31 Μαΐου, το 2016, τι κάνει απολύτως Ερντογάν, θετικά θα ξεκινήσει ένα καυτό πόλεμο με τη Ρωσία. Είμαστε όλοι σε μεγάλο κίνδυνο από ό, τι συμβαίνει τώρα.

Σχόλια