ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτη η κατάληψη των γραφείων του κόμματος από ένστολους.Eνώ όσα κάνουν οι απατεώνες του ΞΥΡΙΖΑ είναι παραδεκτά και νόμιμα...ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ....


SYRIZA ASTYNOMIKOI 

Για απαράδεκτη και πρωτοφανή ενέργεια κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ολιγόλεπτη συμβολική κατάληψη των γραφείων του κόμματος στην Κουμουνδούρου από μόλις δέκα συνδικαλιστές αστυνομικούς που διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά για το προς ψήφιση ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση που εξέδωσε δίνει έμφαση και αντιδρά όχι στα αιτήματα των αστυνομικών, μεταξύ των οποίων ήταν και συνάντηση με τον Γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ για να του μεταφέρουν τα αιτήματα τους, αλλά στο γεγονός ότι συνδικαλιστές αστυνομικοί μπήκαν στο «άβατο» ενός αριστερού κόμματος.
«Η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων μέσα σε γραφεία αριστερού κόμματος (ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ  ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ..)  παραπέμπει σε άλλες εποχές που η δημοκρατία έχει αφήσει πίσω της» τονίζεται στην ανακοίνωση, αφήνοντας να ……


εννοηθεί πως η διαδήλωση εργαζομένων αστυνομικών, μέσα σ΄ένα δημοκρατικό πλαίσιο, δεν είναι αποδεκτή σαν να πρόκειται για μια άλλη κατηγορία ανθρώπων περιορισμένων δικαιωμάτων διαμαρτυρίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η σημερινή κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ από ένστολους συνδικαλιστές είναι μια απαράδεκτη και πρωτοφανής ενέργεια.  Η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων μέσα σε γραφεία αριστερού κόμματος παραπέμπει σε άλλες εποχές που η δημοκρατία έχει αφήσει πίσω της. Αναμένουμε από τις συνδικαλιστικές ομοσπονδίες να  καταδικάσουν κατηγορηματικά αυτήν την ενέργεια».
huffingtonpost

Σχόλια