ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ! Ο ΠΑΠΠΑΣ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ «ΚΑΚΟ ΔΝΤ» ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!





Παππάς: Το ΔΝΤ μάς ζητά να πηδήξουμε από τον 5ο όροφο και τάζει παγωτόΚαι φυσικά έτσι είναι αφού ο δρ Σόιμπλε και οι απαιτήσεις του, ως στόχος, επιτυγχάνονται με την αρωγή των αχυράνθρωπων του ΤΣΙΠΡΑ & ΚΑΜΜΕΝΟΥ στο «πηδάλιο» της διοίκησης της Γερμανική Επαρχίας Ελλάς.
Ο Παππάς επιβεβαιώνει τις θεατρικές παραστάσεις της σκληρής διαπραγμάτευσης και την απάτη των δήθεν λεονταρισμών της εθελόδουλης κυβέρνησης του για το «κακό ΔΝΤ» και τις απαιτήσεις της για την αποχώρηση του Ταμείου.. (όταν ο  Παππάς δήλωνε :  Παππάς για ΔΝΤ: Αν θέλει να αλλάξει τη συμφωνία, να βγει να το πει Παππάς: Το ΔΝΤ μάς ζητά να πηδήξουμε από τον 5ο όροφο και τάζει παγωτό) για επικοινωνιακούς καθαρά λόγους εσωτερικής «αριστερής» κατανάλωσης μέχρι να επιτευχθεί η τελική συνθηκολόγηση  άνευ όρων στο περασμένο Eurogroup και φυσικά να περάσουν τα αιτούμενα μέτρα όπως τα απαιτούσε ο δρ Σόιμπλε!!
ΠΑΠΠΑΣ:Η συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα είναι δεδομένη. Ήταν μέρος της συμφωνίας του περασμένου καλοκαιριού, δήλωσε ο υπουργός.
Το ρεπορτάζ:……..



Έκπληξη προκαλεί η μεταστροφή της κυβέρνησης αναφορικά με τη συμμετοχή του ΔΝΤ, όπως αυτή εκφράστηκε δια στόματος του υπουργού Νίκου Παππά.
Από την Ουάσινγκτον ο υπουργός Επικρατείας, μιλώντας σε δημοσιογράφους, δήλωσε ότι το ΔΝΤ θα παραμείνει στο ελληνικό πρόγραμμα. «Η διαφωνία μας με το ΔΝΤ είναι ότι είχαμε μια αρχική συμφωνία η οποία έπρεπε να τηρηθεί. Εμείς κρατήσαμε το στόχο του 3% του πρωτογενούς πλεονάσματος. Η συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα είναι δεδομένη. Ήταν μέρος της συμφωνίας του περασμένου καλοκαιριού και η συμφωνία πρέπει να τηρηθεί» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας. Όπως σημείωσε, «η Αθήνα θέλει το ΔΝΤ για να ασκήσει πίεση για χρέος».
Ερωτηθείς εαν υπάρχει η περίπτωση οι διαπραγματεύσεις να τραβήξουν μέχρι τον Σεπτέμβριο ανέφερε: «Αυτό είναι σίγουρα κάτι που δεν θα το θέλουμε αλλά αν αυτό γίνει τότε θα πρέπει να βρεθούν τα χρήματα μέχρι να διαλευκανθεί ποια θα είναι η συνεργασία μας με το ΔΝΤ (εννοεί την πρόταση Ρέγκλινγκ να αποπληρώσει ο ESM τα δάνεια του ΔΝΤ)».
Μιλώντας με δημοσιογράφος ο υπουργός σημείωσε πως «για πρώτη φορά έχουμε ένα πρόγραμμα που είναι αποδοτικό». «Η Ελλάδα έχει εν μέρει την ιδιοκτησία του προγράμματος. Αυτό σημαίνει να έχεις εταίρους. Η ελληνική κυβέρνηση κατάφερε να κρατήσει τους στόχους του πρωτογενούς πλεονάσματος σε λογικά και ρεαλιστικά επίπεδα» δήλωσε.

Πηγή: http://www.voria.gr/article/dipli-thesi-kivernisis-gia-dnt-o-pappas-theori-dedomeni-ti-simmetochi

Σχόλια