Οι απατεώνες του ΞΥΡΙΖΑ κόβουν τις συντάξεις στις χήρες των ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ

Σάλος σε σώματα ασφαλείας και ένοπλες δυνάμεις : Κόβονται οι συντάξεις στις χήρες των ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ

Απίστευτο και όμως αληθινό.
Οι φασίστες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ το κάνουν και αυτό.
Με τροπολογία που κατέθεσαν μέσα στα άγρια μεσάνυχτα καταργούν τις συντάξεις χηρείας  ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ και ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ. 
Η ελάχιστη τιμή στους πεσόντες για την πατρίδα μας ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ στο όνομα των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ...
Άλλη μια προδοσία... 

Ακολουθεί η Ανακοίνωση των συνδικαλιστικών οργάνων : 
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η......
Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκαν οι σημερινές συναντήσεις των Ομοσπονδιών μας με τα Κόμματα της συγκυβέρνησης (ΣΥΡΙΖΑ & ΑΝΕΛ), οι οποίες έλαβαν χώρα εντός της Βουλής και μεταξύ τόσο των Βουλευτών των προαναφερομένων Κομμάτων όσο και του Υπουργού Εργασίας, κ. Γιώργου ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ, ο οποίος αν και αρχικά είχε υποσχεθεί αλλαγές που δεν είχαν δημοσιονομικό κόστος εν τούτοις κατά την μεσημεριανή μας συνάντηση απέρριψε οποιαδήποτε αλλαγή επί του συγκεκριμένου νομοσχεδίου.
 
Οι Ομοσπονδίες μας, έστω και την ύστατη στιγμή, πίεσαν και θα συνεχίσουν να πιέζουν για:
Α) Τη μη περικοπή κύριων και επικουρικών συντάξεων, τόσο στις εξ΄ ιδίου δικαιώματος όσο και στις περιπτώσεις λόγω θανάτου, καθώς και των εφάπαξ βοηθημάτων.
Β) Τη μη ένταξη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (ΓΛΚ) στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) και τη διατήρηση του ΓΛΚ έστω ως Υπηρεσία απονομής και κανονισμού της σύνταξης των Δημοσίων Λειτουργών – Στρατιωτικών.
Γ) Την άρση της επαχθούς και ανήθικης διάταξης που καταργεί τις συντάξεις χηρείας των αστυνομικών, λιμενικών και πυροσβεστών που οι σύζυγοί τους έχουν ηλικία μικρότερη των 52 ετών, άνευ τέκνων και δολοφονούνται – καίγονται - πνίγονται ένεκα και εξαιτίας της Υπηρεσίας.
Δ) Επιμέρους άλλες διατάξεις που ρυθμίζουν διάφορα θέματα ασφαλιστικής φύσεως.
Πρέπει άπαντες να καταλάβουν ότι τις επόμενες ώρες επιχειρείται από την Κυβέρνηση και τους Δανειστές τους η πιο βάναυση και άμεση κατάργηση κοινωνικών δικαιωμάτων και παροχών, για τα οποία δόθηκαν εδώ και πολλές δεκαετίες αγώνες και χάθηκαν ζωές.

Τούτη τη στιγμή κανείς δεν πρέπει να μείνει απαθής και όλοι, ως μια γροθιά, να ανατρέψουμε την εις βάρος μας διαμορφωθείσα κατάσταση που θα προκύψει από την επομένη της ψήφισης του νομοσχεδίου.
Υποσχέθηκαν Ισονομία – Κοινωνική Δικαιοσύνη και Νομοθετούν Περικοπές – Καταργήσεις συντάξεων σε Ορφανά και Χήρες!!
Μπράβο σας κύριοι και κυρίες της Κυβέρνησης!!!
Το παρόν έχει αποσταλεί στους Προέδρους των Πολιτικών Κομμάτων της Χώρας
Οι Πρόεδροι
Π.Ο.ΑΣ.Υ.
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος
Π.Ο.ΑΞΙ.Α.
ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης
Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος
Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.
ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ Αθανάσιος
Ε.Α.Π.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου