Πούτιν: Η Ρωσία απορρίπτει το παγκόσμιο σύστημα ασφαλείας της Νέας Τάξης

«Οι αξιωματικοί μας είναι έτοιμοι να πολεμήσουν όπως οι προπάτορές τους»!


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας στην παρέλαση της Νίκης στην Μόσχα, ανέφερε πως η Ρωσία είναι έτοιμη να εργαστεί για την δημιουργία ενός συστήματος...
... ασφαλείας εκτός συνασπισμών της Νέας Τάξης, η οποία ελέγχοντας την Δύση, προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το χάος που φέρνει το Ισλάμ, προκειμένου να επιβάλλει εν τέλει παγκόσμια δικτατορία.

«Σήμερα η ανθρωπότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με την σκληρότητα και τη βία. Η τρομοκρατία έχει γίνει παγκόσμια απειλή και είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε αυτό το κακό. Η Ρωσία είναι πρόθυμη να συμπράξει με άλλα κράτη, είναι έτοιμη να εργαστεί για την δημιουργία ενός συστήματος διεθνούς ασφαλείας εκτός συνασπισμών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο «Τσαρ Βλαντ».

Ο Ρώσος πρόεδρος, επεσήμανε, ότι οι Ρώσοι στρατιώτες και αξιωματικοί «απέδειξαν, ότι είναι αντάξιοι των ηρώων του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου όπως και ότι υπερασπίζονται επάξια τα συμφέροντα της πατρίδας».

«Είμαι βέβαιος, ότι σήμερα οι βετεράνοι είναι υπερήφανοι για τα εγγόνια και δισέγγονα τους, για το ότι δεν θα τους προδώσουν, για το ότι θα έχουν πάντα ως παράδειγμα τη μεγάλη νίκη, τα ανδραγαθήματα της λαμπρής γενιάς των νικητών. Χρόνια Πολλά για την ημέρα της Μεγάλης Νίκης», πρόσθεσε.

http://karfotiko.blogspot.gr/2016/05/blog-post_574.html

Σχόλια