Ο Καμμένος βγήκε ξανά…μόνος του από τα μνημόνια!


«Επιμείναμε στις θέσεις μας, διαπραγματευτήκαμε και πετύχαμε την έξοδο της Ελλάδος από την εποχή των μνημονίων και των δανειστών» ανέφερε μετά το τέλος του υπουργικού συμβουλίου ο Πάνος Καμμένος.


selfie 2Ανέφερε και εκείνος όπως ο Αλέξης Τσίπρας  ότι «ξεκινούν καλύτερες μέρες για τον ελληνικό λαό. Μετά τη συμφωνία της 24ης Μαΐου ξεκινούν η ανάπτυξη, οι επενδύσεις, η μείωση της ανεργίας».
Και άλλαξε την αρχική του διάθεση έναντι των δανειστών λέγοντας πως «ο ελληνικός λαός απαλλαγμένος από το χθες, προχωρά στο αύριο, με την εμπιστοσύνη των εταίρων μας, για καλύτερες μέρες».
Η δήλωση του είχε και το αναγκαίο πολεμικό τόνο αφού σημείωσε…


« «Υποστήκαμε και εμείς, όπως και όλη η κυβέρνηση, τον μεγαλύτερο πόλεμο που έχουν υποστεί ποτέ κοινοβουλευτικό κόμμα και κυβέρνηση»

gazzetta.g
Ευχαρίστησε την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τη στήριξή της στην κυβέρνηση σε όλη αυτήν τη δύσκολη περίοδο και υποσχέθηκε «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα παραμείνουμε το αναγκαίο καλό».
Πηγή: thetoc.gr

Σχόλια

  1. This is great ! It really shows me where to expand my blog.
    We are expert in Handling, Packers And Movers Hyderabadand Packing & Shifting of Household Goods, Office goods, Commercial Equipment and Car, Logistics and Transportation.
    Packers And Movers Hyderabad to Chennai
    Packers And Movers Hyderabad to Pune

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου