Οι Τελχίνες, ο Πάπας και ο Ταξιάρχης του Μανταμάδου η μάχη ξεκίνησε.

 Του Γιώργου Παπαγεωργίου 

 Όλο και πιο έντονες γίνονται τον τελευταίο καιρό οι αναφορές για λάμψεις και μπάλες φωτός στην Ελλάδα αλλά και πολλά σημεία του κόσμου. 
 Θέση μου είναι ότι η επίσκεψη του Πάπα στην Λέσβο θα ξεκλειδώσει δραματικές εξελίξεις για την χώρα μας αλλά και γενικότερα για την παγκόσμια πολιτικο-οικονομική κατάσταση. Μάλιστα για τους γνώστες οι θέση των...
άστρων από τις 17 - 28 Απριλίου καθόλου αισιόδοξη δεν είναι! 
 Μη ξεχνάμε ότι τα πάντα στον πλανήτη μας περικλείονται από ένα αόρατο ενεργειακό πεδίο που αλληλεπιδρά και όσοι έχουν την πληροφορία μπορούν να την διαχειριστούν, σε αντίθεση με εμάς που απλά είμαστε παρατηρητές των εξελίξεων. Αυτό φυσικά το λέω για την Ρωμαιοκαθολική εκκλησία και τον σκοτεινό της ρόλο τόσο χρόνια. 
 Στις 8 Νοεμβρίου του 2015 είχαμε δημοσιεύσει ένα άρθρο μας με τίτλο "Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ εναντίων του CERN και το Τάγμα του Μελχισεδέκ σε επιφυλακή." Που μπορείτε να διαβάσετε ξανά ΕΔΩ .  
 Στις 4 Ιουνίου 2012! σας είχαμε πει πάλι πως "Η υπέρτατη μάχη είναι πνευματική και είναι προ των Πυλών . Διάβασε το αν θες να σωθείς" Μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ .  
 Η νέα τάξη λοιπόν με την επίσκεψη του Πάπα, πνευματικού της ηγέτη, στην Λέσβο παίζει τα ρέστα της και διαταράσσει τα παγκόσμια ενεργειακά παιδεία. Γιατί λοιπόν δεν πήγε πχ, στην Κω; Η ενεργειακή μάχη μεταξύ πνευματικών ηγετών "Πάπα - Ταξιάρχη Μιχαήλ" Αρχίζει! 
 Η δύναμη τους όμως φτάνει μέχρι εκεί και γιατί η ανώτατη ενεργειακή μάχη θα δοθεί από το Τάγμα του Μελχισεδεκ που έχει αφοπλίσει και περιμένει. Σχετικό "Γιατί τρέμουν τον Μελχισεδέκ και αποκρύπτουν πάση θυσία την ύπαρξη του" Διαβάστε ΕΔΩ
 Οι Τελχίνες στο πλευρό των φωτισμένων ανθρώπων, δίνουν το παρόν παντού όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ακριβός όπως είχε γίνει και όταν " ΣΟΚ Από φώτα πάνω από την Αθήνα σήμερα 29.01.2016 στις 17.58 (Είναι Τελχίνες και τι μήνυμα φέρνουν;) Διαβάστε ΕΔΩ.  
 

 Μια οδηγία θα πρέπει να έχετε όλοι στο μυαλό σας για ότι επακολουθήσει. 

Σε κατάσταση χάους, πρέπει να μαζευτούν όλοι οι Έλληνες στους παλιούς κατά τόπους Δήμους γιατί μόνο εκεί θα μπορεί ο ένας να αναγνωρίσει τον άλλο για να υπάρχει εμπιστοσύνη, ασφαλής ενημέρωση και ορθός σχεδιασμός αντιμετώπισης της κρίσης.   

Δείτε το βίντεο ... 

 

Σχόλια