Φοιτητές μπλόκαραν ομιλία της υφυπουργού Εργασίας, Ράνιας Αντωνοπούλου, στο Αγρίνιο

download_22.jpg
Σε κατάληψη της αίθουσας του επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο προχώρησαν φοιτητές πανεπιστημιακών τμημάτων της πόλης λίγη ώρα πριν ξεκινήσει την ομιλία της η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ράνια Αντωνοπούλου. 
Οι φοιτητές μπήκαν στην αίθουσα φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό, ενώ ζητούν μεταξύ άλλων, «να μην υποβαθμιστούν τα πανεπιστημιακά τμήματα του Αγρινίου». Έξω από το κτίριο του επιμελητηρίου βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις...
Την εκδήλωση με θέμα «κοινωνική οικονομία και πολιτικές αντιμετώπισης της λιτότητας και της ανεργίας» οργάνωνε η δημοτική παράταξη «Αγρίνιο Ανατροπή Τώρα». Οι φοιτητές αιφνιδιάζοντας την Αστυνομία, μπήκαν στο χώρο του Επιμελητηρίου και κατέλαβαν την αίθουσα ακυρώνοντας την εκδήλωση. Η υπουργός παραμένει αποκλεισμένη στο γραφείο της Διοικούσας του Επιμελητηρίου.
download_19.jpg
Οι φοιτητές είναι..... αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την έναρξη της εκδήλωσης ενώ ήρθαν σε αντιπαραθέσεις με τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και τoυς βουλευτές Μ.Τριανταφύλλου και Γ.Βαρεμένο.
download_20.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου