Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΡΤΗΓΙ ΑΫΦΑΝΤΗ

Ο Στρατηγός Αϋφαντής, μιλάει έξω από τα δόντια, για τους λαθρομετανάστες που είναι η μεγάλη πλειοψηφία των μεταναστευτικών ροών φτάνοντας το 85% ενώ οι πραγματικοί πρόσφυγες είναι μόνο 15%.

Το σχέδιο είναι η Αλλοίωση των πληθυσμών της Ευρώπης μέσω μιας Παγκόσμιας Οργάνωσης με εκατοντάδες Μ.Κ.Ο που έχει αναλάβει να μετακινήσει ολόκληρους πληθυσμούς από Αφρική και Ασία.

Το άλλο σχέδιο είναι η καταστροφή και πώληση της Ελλάδας!

Ακούστε τον στρατηγό με προσοχή στο βίντεο που ακολουθεί !!!.....

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

''Διπλωματία, δικαστήρια ή πόλεμος'' O Τσαβούσογλου απειλεί για τα νησιά του Αιγαίου..Αισιχτίρ ρε κολότουρκε ούνε, παλιομπινέ...

«O φασισμός θεραπεύεται με το διάβασμα. Και ο ρατσισμός, με το ταξίδι». Μιγκέλ ντε Ουναμούνο,1864 - 1936

Οι Καταλανοί «εξορίζουν» την ισπανική αστυνομία και πολιτοφυλακή – Τι ζητάνε από την ΕΕ

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Καταλανός πρόεδρος της Ζενεραλιτάτ (της περιφερειακής κυβέρνησης) ζήτησε να αποχωρήσουν άμεσα από την Καταλονία η Ισπανική Αστυνομία και η Κρατική Πολιτοφυλακή, υπηρεσίες που λαμβάνουν εντολές κατευθείαν από τη Μαδρίτη.

Μετά τις χθεσινές σκηνές βίας που σόκαραν τον πλανήτη, και έδειχναν τους αστυνομικούς να εξαπολύουν σφοδρές επιθέσεις ενάντια σε ειρηνικούς διαδηλωτές και ψηφοφόρους, ο Καταλανός πρόεδρος υπογράμμισε ότι η αποχώρηση των δυνάμεων της ισπανικής αστυνομίας είναι επιβεβλημένη. «Απαιτούμε την αποχώρηση της κρατικής αστυνομίας που παραμένει ανεπτυγμένη σε μια περιφέρεια (την Καταλονία) η οποία πάντα ενεργούσε ειρηνικά», τόνισε ο Πουτζδεμόν.

Ο Καταλανός πρόεδρος ανακοίνωσε επίσης ότι η περιφερειακή κυβέρνηση θα συστήσει μια επιτροπή που θα διερευνήσει τη «χθεσινή καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και ότι θα ληφθούν οι απαιτούμενες νομικές ενέργειες ώστε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.

Επίσης κάλεσε τα…