Φίτσο: Η Ελλάδα πιθανό να θυσιαστεί για το καλό της ΕΕ.....ΤΙ μας λες ρε ΜΑΛΑΚΑ απολίτιστε χιμπατζή...

Αποτέλεσμα εικόνας για χιμπατζής με μπανανα 
«Φτάσαμε στο σημείο που η Ελλάδα είναι πιθανό να θυσιαστεί για το καλό της ΕΕ» δήλωσε ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, εξαπολύοντας νέα επίθεση εναντίον της χώρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Hospodarske noviny.


Την αποκλειστική ευθύνη επιρρίπτει ο Ρόμπερτ Φίτσο στον Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας χαρακτηριστικά:....


«Τσίπρα, θα υπάρχει μόνο ένα hotspot και αυτό θα λέγεται Ελλάδα. Και θα είναι δική σου ευθύνη γιατί δεν έκανες τίποτα στα ελληνοτουρκικά σύνορα». 



Εξάλλου την Τρίτη ο Σλοβάκος πρωθυπουργός είχε ζητήσει τον αποκλεισμό της χώρας από το Σένγκεν, λέγοντας ότι «δεν πληροί το καθήκον της προστασίας των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ» και προσθέτοντας ότι η Ελλάδα δημιουργεί τεράστια προβλήματα.



Για τακτικές εσωτερικής πολιτικής αντιπαράθεσης και μικροπολιτικής έκανε λόγο από πλευράς του ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας:



«Η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη και η διαχείριση ενός τόσο σύνθετου ζητήματος, όπως η προσφυγική και μεταναστευτική κρίση, δεν πρέπει και δεν μπορεί να αποτελούν αντικείμενο εσωτερικής πολιτικής αντιπαράθεσης», σημείωσε για να καταλήξει:



«Τέτοιες μικροπολιτικές τακτικές προφανώς γίνονται για να εξυπηρετήσουν πολιτικές σκοπιμότητες αλλά ουσιαστικά βλάπτουν όχι μόνο τη Σλοβακία και τις σχέσεις με την Ελλάδα, αλλά και την ίδια την Ευρώπη»

Πηγή:  SKAI.gr

Σχόλια