Αλέξη, τώρα είναι αργά…


Ο πρωθυπουργός υπέγραψε ό,τι του έδωσαν και τώρα αδυνατεί να αντιληφθεί το «ύποπτο» παιχνίδι σε βάρος της Ελλάδας.
Τα εξαιρετικά αργά αντανακλαστικά της έδειξε για μια ακόμη φορά η ελληνική κυβέρνηση.
Σε ένα υψίστης σημασίας εθνικό, κοινωνικό και οικονομικό ζήτημα όπως το προσφυγικό, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ απέδειξε την ανεπάρκειά της, την αδιαφορία της και την αδυναμία της.
Για μια ακόμη φορά ο Αλέξης Τσίπρας υπέγραψε ό,τι του έδωσε το πρυτανείο των Βρυξελλών εμπιστευόμενος τις… δήθεν καλές προθέσεις του Νταβούτογλου.
Το αποτέλεσμα; Παρά τη συμφωνία, που έπρεπε να έχει τεθεί σε ισχύ από το περασμένο Σάββατο, οι ……


Τούρκοι αρνούνται να ελέγξουν τις προσφυγικές ροές προς την Ελλάδα ενώ οι νατοϊκές δυνάμεις που αλωνίζουν στο Αιγαίο κάνουν τα στραβά μάτια.
Χαμένος της υπόθεσης; Ποιος άλλος; Η Ελλάδα!
Τώρα, κατόπιν εορτής, που οι πρόσφυγες και μετανάστες έχουν κατακλύσει την ελληνική επικράτεια ξεπερνώντας τις 50.000, ο Αλέξης Τσίπρας θυμήθηκε να διαμαρτυρηθεί.
Πέρασαν 5 μέρες για να καταλάβει ότι η Τουρκία δεν τηρεί τη συμφωνία και ότι το ΝΑΤΟ ήρθε στο Αιγαίο για… άλλους λόγους.
Σήμερα λοιπόν, Τετάρτη 23 Μαρτίου, ο Έλληνας πρωθυπουργός αποφάσισε να τηλεφωνήσει στον γενικό γραμματέα της Συμμαχίας Γενς Στόλτενμπεργκ και να του κάνει παράπονα για την έλλειψη αποτελεσματικότητας από τη ΝΑΤΟϊκή επιχείρηση στο Αιγαίο.
Ο γγ του ΝΑΤΟ απάντησε στον κ. Τσίπρα ότι η επιχείρηση βρίσκεται ακόμη στην αρχή…
Αντί ο κ. Τσίπρας να κάνει επίσημη τη διαμαρτυρία του και να διαμαρτυρηθεί και στους Ευρωπαίους ότι τα σύνορα είναι διάτρητα, συμφώνησε με τον κ. Στόλτενμπεργκ ότι η επιχείρηση είναι στην αρχή. Συμφώνησε δηλαδή ότι ολόκληρο ΝΑΤΟ δεν μπορεί να ελέγξει τις σάπιες βάρκες που ξεκινούν από τα παράλια της Τουρκίας.
Κύριε Τσίπρα, άργησες να αντιδράσεις, αλλά αργείς ακόμα περισσότερο να αντιληφθείς το «ύποπτο» παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη της Ελλάδας.
Τρομοκράτης
Πηγή NewsBomb

Σχόλια