Έκαψαν κέντρο προσφύγων στη Δρέσδη ΓΕΡΜΑΝΙΑ και το συγκεντρωμένο πλήθος πανηγύριζε (Video)..Αυτά τα κτήνη της αποκάλυψης κάνουν υποδείξεις και κουνάνε το δάχτυλο στους ΕΛΛΗΝΕΣ.....

Ακόμη μια επίθεση σε κέντρο υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων σημειώθηκε στη Γερμανία.
Όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη Μπάουτσεν στο ανατολικό τμήμα της Δρέσδης, πρωτεύουσα της Σαξονίας και πόλη όπου «γέννησε» το ισλαμοφοβικό κίνημα Pegida το φθινόπωρο του 2014.

 Σύμφωνα με τον Guardian, όλα δείχνουν προς πρόκειται  για εμπρησμό. 
Το θετικό της υπόθεσης είναι, πως δεν υπήρξαν θύματα, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Την ώρα που η φλόγες αποκτούσαν όλο και μεγαλύτερη ένταση αυτοί πανηγύριζαν και
έκαναν μορφασμούς ικανοποίησης, βλέποντας να καίγεται το κέντρο προσφύγων και τουλάχιστον τρεις προσπάθησαν  να εμποδίσουν τους πυροσβέστες
στην κατάσβεση της πυρκαγιάς....Η πυρκαγιά στο Μπάουτσεν σημειώθηκε μετά τα επεισόδια στο Κλάουσνιτς, νότια της Δρέσδης, την Πέμπτη το βράδυ, που ξέσπασαν μόλις έφθασε στην περιοχή ένα λεωφορείο όπου επέβαιναν περίπου 20 αιτούντες άσυλο.

Πρόκειται για το ντροπιαστικό περιστατικό που έχει καταγραφεί σε video, το οποίο δείχνει έναν αστυνομικό να αρπάζει από το λαιμό έναν έφηβο για να τον αναγκάσει να βγει από το λεωφορείο, τη στιγμή που 100 διαδηλωτές φώναζαν προς τους πρόσφυγες: «επιστρέψτε στις πατρίδες σας» ή «έξω».
Πίσω από το Μπλε της Ενωμένης Ευρώπης…ο Εφιάλτης

Διαβάστε περισσότερα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου