Τρομακτικές οι απώλειες των ισλαμοφασιστών του ISIS


Τις τελευταίες μέρες σκληρότατες μάχες, οι πιο σκληρές από την αρχή του πολέμου, διεξάγονται στην περιοχή του Aleppo. Σήμερα, οι ειδικές δυνάμεις του Συριακού στρατού με τη συνδρομή τακτικών μονάδων, Σιιτών και την υποστήριξη της Ρωσικής Αεροπορίας σε μια θυελλώδη επίθεσή διαρκείας κατόρθωσαν να κόψουν στα τρία! τους φανατικούς μισθοφόρους.

Πόλεις ελευθερώνονται η μια μετά την άλλη, τόσο ο ISIS όσο και το "alter ego" του, η δήθεν "μετριοπαθή" αντιπολίτευση, βρίσκονται υπό κατάρρευση. Οι δυνάμεις τους έχουν εγκλωβιστεί και αποκοπεί από τα τουρκικά σύνορα.

Θύλακες που αμύνονταν ηρωικά στις επιθέσεις των ισλαμιστών στην Nubl και τη Zahraa ενώνονται επιτέλους με τα άλλα ελεύθερα Συριακά εδάφη. 
Όχι μόνον έσπασε η πολιορκία τους μετά από 4 χρόνια, αλλά οι υπερασπιστές πέρασαν πλέον στην αντεπίθεση με αναπτερωμένο ηθικό.

Πολλά μπράβο αξίζουν στους ηρωικούς Κούρδους μαχητές οι οποίοι προκάλεσαν τεράστιες απώλειες στους φονιάδες του ISIS διευκολύνοντας την κύρια επίθεση στον τομέα του Aleppo.
H Hezbollah εισήλθε στην πόλη Marasta al khan περικυκλώνοντας μεγάλο μέρος από τον στρατό της "αντιπολίτευσης" στην περιοχή αποκόπτοντας πλήρως τον ανεφοδιασμό του. Ο συριακός στρατός προελαύνει ταχύτατα παντού.

Στο μεταξύ... στις συγκρούσεις με το ISIS, οι Τίγρεις (Ειδικές Δυνάμεις) απελευθέρωσαν το στρατηγικής σημασίας χωριό Al Sin εκμηδενίζοντας τους μισθοφόρους. Οι απώλειες των φανατικών είναι τρομακτικές, ενώ το ηθικό τους είναι στα τάρταρα. Είναι θέλημα του γενναίου Λαού της Συρίας, να απαλλαγεί η χώρα αυτή από τη γάγγραινα των πλιατσικολόγων, των βασανιστών και των πληρωμένων δολοφόνων.

Η Ρωσική Αεροπορία βρίσκεται παντού χτυπώντας αλύπητα τον εχθρό. Ο συνεργασία της με τις χερσαίες δυνάμεις είναι άψογη, με αποτέλεσμα την δημιουργία ρηγμάτων στην αντίπαλη άμυνα και την πλήρη εκμετάλλευση τους.

Ο πόλεμος φθάνει επιτέλους στο τέλος του. Φυσικά οι μάχες συνεχίζονται και θα συνεχιστούν για αρκετό καιρό, αφού το ΝΑΤΟ - ΕΕ - Σεΐχηδες, που είναι πίσω από όλα αυτά τα δεινά, δεν ξέρουν να χάνουν, αλλά τώρα υπάρχουν εντελώς νέα δεδομένα. Πρώτη φορά υπάρχει τέτοια πρόοδος σε όλα τα μέτωπα. Θερμά συγχαρητήρια. .

Γράφει ο mitsos175

Σχόλια