"Αίσχος: Έριξαν χημικά σε παιδιά και γυναίκες για το hotspot στην Κω"

Ένα 9χρονο παιδί χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα - Την Τρίτη το δημοτικό συμβούλιο θα αποφασίσει για τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί το δημοψήφισμα για το hotspot στο Πυλί

Ένταση επικράτησε νωρίτερα στο Πυλί της Κω με αστυνομικούς να κάνουν χρήση χημικών κατά των εκατοντάδων πολιτών που διαμαρτύρονται για τη δημιουργία hotspot στην περιοχή.

Όπως μεταδίδει, μάλιστα, το kosnews24.gr λόγω των χημικών ένα 9χρονο παιδί χρειάστηκε να μεταφερθεί με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε κοντά.......

στον χώρο που έχει επιλεγεί για την κατασκευή του hot spot οι εργασίες για το οποίο συνεχίζονται.

Πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης στην είσοδο του στρατοπέδου  βρίσκονταν παρατεταγμένοι 50 άνδρες των ΜΑΤ.

Σύμφωνα με το vimatisko.gr προηγήθηκαν διαβουλεύσεις με την αστυνομία να επιτρέπει μόνο σε 20 πολίτες να περάσουν προς τον χώρο όπου κατασκευάζεται το hotspot και τους πολίτες να ζητούν να περάσουν όλοι οι διαδηλωτές. Κάποια στιγμή οι γυναίκες και τα παιδιά κατάφεραν να σπάσουν τον κλοιό των ΜΑΤ, αλλά δεν πρόλαβαν να κάνουν αρκετά βήματα προς την πύλη του στρατοπέδου καθώς οι αστυνομικοί προχώρησαν σε ρίψη δακρυγόνων.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη το δημοτικό συμβούλιο πρόκειται να αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί το δημοψήφισμα για το επίμαχο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου