Η Τουρκία σε ρόλο χρήσιμου ηλίθιου...

http://www.pentapostagma.gr/wp-content/uploads/2016/02/12311190_10207369643976483_3498605288229182804_n-768x576.jpg«Η Τουρκία είναι σαν την αλεπού. Όλο πονηριές κάνει. Όταν καταλαβαίνει ότι έχουν στήσει δόκανα για να την πιάσουν, αρχίζει να πηδάει και με τα 4 πόδια, και έτσι πιάνεται με τα τέσσερα. Αυτό θα πάθει η Τουρκία.» (Μαρτυρίες Προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994, τόμος 1, Σελ 66.)

Τα τέσσερα πόδια της Τουρκίας είναι τα 4 Μέτωπα που άνοιξε ταυτόχρονα:

1. Με την Συρία
2. Με την Ρωσία
3. Με την Ελλάδα (προαιώνιο)
4. Το ήδη πληγωμένο πόδι που λέγεται κουρδικό. (Όπως ορθά έγραψε ο αγαπητός Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας).

«Μην ανησυχείς παιδί μου για τη συνεχή αδιαλλαξία και τις προκλήσεις των Τούρκων. Εγώ δεν θα είμαι εδώ, αλλά θα τα βλέπω από πάνω, διότι εδώ είμαστε όλοι προσωρινοί. Η Τουρκία θα διαμελιστεί σε 3-4 κομμάτια. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι και οι Κούρδοι τα δικά τους.

Πολύ σύντομα, οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης, θα γίνονται επάνω στη γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω, θα ανάβονται επάνω. 
Θα τα δεις παιδί μου.....
Πίστη και ελπίδα στο Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί». Ο Άγιος αναφερόταν στους κρυπτοχριστιανούς της Τουρκίας, που πλέον φανερά λατρεύουν τον Αληθινό Θεό! (Μαρτυρίες Προσκυνητών σελ 297).

Είχε πει ακόμα ο Άγιος «δεν πρέπει να στενοχωριόμαστε και να μη φοβόμαστε την Τουρκία. Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα την διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι της» (Μαρτυρίες Προσκυνητών Β” Έκδοση).

Βλέπουμε σήμερα την Τουρκία σε ρόλο χρήσιμου ηλίθιου,σαν τον γαίδαρο που νομίζει πως είναι λέων! ΗΠΑ και Ισραήλ σαφώς ενοχλούνται από την παρουσία της Ρωσίας στη Μέση Ανατολή, η οποία έχοντας σύμμαχο και τον χρόνο, ισχυροποιεί τη θέση της, αποκτώντας σημαντικό γεωπολιτικό, γεωστρατηγικό, και οικονομικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων της.

Να μην περιμένουμε όμως πως η Ρωσία θα γίνει εύκολο θύμα του ηλίθιου γαϊδάρου που παίζει το ρόλο του σουλτάνου, αλλά ούτε και των ΗΠΑ – Ισραήλ. 
Ο Πούτιν είναι ισχυρός μα όχι ηλίθιος. Ακόμα δεν ήρθε η ώρα της Γενικής σύρραξης και θα πρέπει να αναμένουμε και νέες προβοκατόρικες παγίδες και ενέργειες, ίσως και χτυπήματα σε Η.Π.Α. που θα προσπαθήσουν να τα χρεώσουν στη Ρωσία, με στόχο να στρέψουν όλο τον Δυτικό κόσμο εναντίον της.

Εμείς, μπορεί να νιώθουμε εντελώς ανήμποροι και χρεοκοπημένοι, ας μην ξεχνάμε όμως πως έχουμε το υπερόπλο που λέγεται Ορθοδοξία και οι δικοί μας πύραυλοι ονομάζονται Άγιος Κοσμάς Αιτωλός και Άγιος Παΐσιος και χτυπούν κατευθείαν στην καρδιά, φωτίζοντας το νου, εκείνων που αναζητούν την Αλήθεια.

Α.Δ.

pentapostagma.gr
thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/02/blog-post_4964.html#ixzz40n9gHW00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου