Αλ. Τσίπρας από την Ομόνοια: "Η ελπίδα έφτασε και είναι στα χέρια σας...

SYRIZA PODEMOS VENCEREMOS

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΡΑΒΑΩ ΜΑΛΑΚΙΑ


23/01/2015

«Την Κυριακή δεν θα έχουμε απλά μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. 
Θα έχουμε έναν ιστορικό θρίαμβο του λαού μας, που θα νικήσει το φόβο και το πόνο και που θα τιμωρήσει τους τρομοκρατημένους τρομοκράτες του.
Τη Κυριακή δεν αλλάζουμε απλά σελίδα. Αλλάζουμε εποχή».

Ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στη μεγαλειώδη κεντρική συγκέντρωση της Ομόνοιας, μόλις 60 ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, ήταν σαφής, τουλάχιστον ως προς τις προβλέψεις του:
«Την Κυριακή δε μιλάνε οι δανειστές και οι εκπρόσωποί τους στην Ελλάδα.
Τη Κυριακή μιλάει ο ελληνικός λαός.
Και θα δώσει τη πιο καθαρή απάντηση:
νημόνια τέλος, υποτέλεια τέλος, εκβιασμοί τέλος»
!
Και σε άλλο σημείο:
«Η Ελλάδα, η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, θα στείλει την Κυριακή ένα μήνυμα Δημοκρατίας.
Κι αυτό το μήνυμα Δημοκρατίας θα αντηχήσει παντού στην Ευρώπη για να δυναμώσει όλες τις φωνές που σ” όλες τις γλώσσες και σ” όλες τις χώρες, αντιστέκονται στη λιτότητα για τους πολλούς και στα υπερκέρδη για τους λίγους».


Ο ηγέτης του ισπανικού Podemos Πάμπλο Ιγκλέσιας, αμέσως μετά την ομιλία του Αλ. Τσίπρα ανέβηκε μαζί του στην εξέδρα και χαιρέτισε τη συγκέντρωση, προκαλώντας αίσθηση με τη φράση «first we take Athens, then we take Madrid».
 Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΡΑΒΑΩ ΜΑΛΑΚΙΑ
Αλ. Τσίπρας από την Ομόνοια: "Η ελπίδα έφτασε και είναι στα χέρια σας - Με όραμα και σχέδιο θα νικήσουμε!" (βίντεο-φωτογραφίες) - See more at: https://left.gr/news/al-tsipras-apo-tin-omonoia-i-elpida-eftase-kai-einai-sta-heria-sas-me-orama-kai-stoho-tha1#sthash.JoEgcjyE.dpuf

Σχόλια