Καμμένος: Ακόμα πέντε χώροι φιλοξενίας κοντά στην Ειδομένη... Γιατί μόνο πέντε, 105, να φύγουμε και απο την χώρα αν χρειαστεί να πάμε αλλού,αρκεί να προχωρήσει το σχέδιο της ΝΤΠ για πληθυσμιακή και θρησκευτική αλλοίωση της Ελλάδας.....


Αχ, πού 'σαι νιότη, που 'δειχνες πως θα γινόμουν άλλος!
 Δεν υπάρχει τίποτε πιο επικίνδυνο από έναν επινοητικό ηλίθιο! 

...Τη δημιουργία πέντε χώρων προσωρινής φιλοξενίας χωρητικότητας 20.000 θέσεων κοντά στην Ειδομένη προανήγγειλε...
σε συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.


Ο υπουργός επεσήμανε πως βρίσκονται σε εξέλιξη έργα σε περιοχές του νομού Κιλκίς, και συγκεκριμένα στον παλιό αεροδιάδρομο κοντά στη Νέα Καβάλα, στον παλιό αεροδιάδρομο κοντά στο χωριό Χέρσο, στο παλιό στρατόπεδο Παπαδάκη στο Δροσάτο και στο παλιό στρατόπεδο Κοκκινώρη, κοντά στο χωριό Κεντρικό.

Άλλος ένας χώρος προετοιμάζεται και στο παλιό στρατόπεδο Φιλιππάκου στα Γιαννιτσά.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Καμμένου, σε αυτά τα στρατόπεδα θα γίνεται διαχωρισμός των προσφύγων και μεταναστών με βάση την εθνότητα και το θρησκευτικό δόγμα, καθώς παρατηρούνται επεισόδια, π.χ. ανάμεσα σε Ιρακινούς και Αφγανούς καθώς και ανάμεσα σε σουνίτες και σιίτες.

Όπως ανέφερε......

ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, η τελική απόφαση εμπλοκής του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο ελήφθη σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες, με περιοχές ευθύνης τις περιοχές που υπέδειξε η Ελλάδα, οι οποίες εκτείνονται σε όλο το Αιγαίο με επίκεντρο τη Λέσβο, τη Σάμο, τη Χίο, τη Λέρο, την Κω και το Καστελόριζο.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, στα Διαβατά και στο Σχιστό αυτή τη στιγμή η πληρότητα ξεπερνάει το 120%, ενώ στην ελληνική επικράτεια αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 20.000 πρόσφυγες και μετανάστες. Υπάρχει επίσης μεγάλη ροή παιδιών προς αναμένεται να προμηθεύσει στη χώρα μας η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Ήδη στο Αιγαίο αυτήν τη στιγμή επιχειρούν 12 ελληνικά πλοία, συν τη φρεγάτα Σαλαμίς η οποία έχει ενταχθεί στη νατοϊκή δύναμη. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα στη νατοϊκή δύναμη αναμένεται να ενταχθούν και άλλα νατοϊκά πλοία, αρκετά εκ των οποίων θα προέλθουν από τον έκτο αμερικανικό στόλο.

Σχόλια

  1. Είναι σχεδιασμός,μην ακούτε αυτά που σας λένε.Αυτά ήταν δρομολογημένα.Πάνε βήμα-βήμα να οδηγήσουν την Ελλάδα σε τεμαχισμό.Εμείς βλέπουμε τα επεισόδια,κάθε φορά ένα επεισόδιο να το εμπεδώνουμε,να το αποδεχόμαστε μιας και δε θα μπορούμε τι άλλο να κάνουμε και πάμε για το επόμενο.Εδώ μιλάμε για σχέδιο.Και σε αυτό το σχεδιασμό ΔΥΣΤΥΧΩΣ υπάρχουν και έλληνες προδότες καλοπληρωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου