Ρε στείλτε τους στο διάολο και να φτιάξουμε την ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ μας απο την αρχή..Οι δανειστές απαιτούν τον απόλυτο έλεγχο της δημόσιας περιουσίας...

Το θρίλερ της 13ης Ιουλίου 2015 με το νέο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, που κόντεψε να θέσει τη χώρα εκτός ευρώ, ξανανοίγουν αιφνιδιαστικά οι δανειστές, απαιτώντας τον απόλυτο έλεγχο της δημόσιας περιουσίας.

Στο παρασκήνιο των επαφών που είχε
ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος με κορυφαίους Ευρωπαίους υπουργούς και στελέχη των δανειστών κατά την πρόσφατη ευρωπαϊκή του περιοδεία, βρέθηκε προ του επίμονου αιτήματος για επανεξέταση του θέματος του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, με στόχο τη μεταφορά της εποπτείας και της διαχείρισης στα χέρια του κουαρτέτου.

Ενδεικτική του κλίματος και των πιέσεων που ασκούνται προς την κυβέρνηση είναι η προχθεσινή δήλωση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ότι «υπάρχει και το θέμα που συνδέεται με τη διαμόρφωση του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. 
Το ΔΝΤ θεωρεί ως βασικό σημείο, ενόψει της αξιολόγησης, τη διοίκηση του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων».

Του Σωτήρη Καψώχα
Πηγή:  real.gr

2 σχόλια:

  1. Πρώτα θα αποτελειώσουν ό,τι άρχησαν και θα μας πετάξουν και απο Σέγκεν,και απο ευρώ,και από ΕΕ και μετά ως στιμένες λεμονόκουπες θα τρίβουμε τα μάτια για την ηλιθιοομάρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που είπα πιο πάνω θα το πράξουν ας μην έχουμε καμια αμφιβολία.Οι γερμανοί είναι πολύ μα πάρα πολύ εκδικητικός λαός,αργούν μα δε ξεχνούν.Θα μα; αποτελειώσουν,ούτε κόκαλο δε θα αφήσουν λιανισμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή