Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γλέζος: «Ζητώ για πολλοστή φορά συγνώμη από τον ελληνικό λαό, γιατί εμπιστεύτηκα τον Τσίπρα που βλέπει μόνο την εξουσία».


 

 Βολές κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε για ακόμα μία φορά το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος.
 Ο πρώην Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε απολογητικός ενώπιον του ελληνικού λαού, από τον οποίο ζήτησε για άλλη μια φορά συγγνώμη «γιατί εμπιστεύθηκα τον Τσίπρα, που βλέπει μόνο την εξουσία». Επισκεπτόμενος το μπλόκο των αγροτών στην Κόρινθο, ο Μανώλης Γλέζος, παραδεχόμενος ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση, δήλωσε στο korinthostv:

 «Είπα μια βαριά κουβέντα γι’ αυτό τον άνθρωπο, ότι ταυτίζεται με την ιστορία. 

Σήμερα επανέρχομαι στο γράμμα που είχα στείλει πριν από καιρό.
Ζητάω για πολλοστή φορά συγγνώμη από τον ελληνικό λαό γιατί εμπιστεύτηκα ανθρώπους που δεν είδαν τίποτα άλλο παρά την εξουσία

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μανώλης Γλέζος επιτίθεται στον πρωθυπουργό, αφού πριν από περίπου ένα χρόνο είχε προκαλέσει αναταράξεις με επιστολή-δήλωσή του για τον Αλέξη Τσίπρα. 
Ο κ. Γλέζος ζητούσε.....
και τότε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, γιατί – όπως ανέφερε στην επιστολή – συνέργησε στην δημιουργία μιας ψευδαίσθησης.
 Ο Μανώλης Γλέζος δήλωσε τη συμπαράστασή του στον αγώνα των αγροτών της Κορινθίας, με την παρουσία του στο μπλόκο του Ισθμού, ενώ αναφέρθηκε και στα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη και στη ρίψη χημικών εναντίων αγροτών σημειώνοντας πως «η κάθε εξουσία συμπεριφέρεται σαν εξουσία από την καρέκλα της».
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μανώλης Γλέζος επιτίθεται στον πρωθυπουργό, αφού πριν από περίπου ένα χρόνο είχε προκαλέσει αναταράξεις με επιστολή-δήλωσή του για τον Αλέξη Τσίπρα. Ο κ. Γλέζος ζητούσε και τότε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, γιατί – όπως ανέφερε στην επιστολή – συνέργησε στην δημιουργία μιας ψευδαίσθησης. Ο Μανώλης Γλέζος δήλωσε τη συμπαράστασή του στον αγώνα των αγροτών της Κορινθίας, με την παρουσία του στο μπλόκο του Ισθμού, ενώ αναφέρθηκε και στα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη και στη ρίψη χημικών εναντίων αγροτών σημειώνοντας πως «η κάθε εξουσία συμπεριφέρεται σαν εξουσία από την καρέκλα της». CNN Grecce

Διαβάστε περισσότερα:
Γλέζος: «Ζητώ συγγνώμη που εμπιστεύθηκα τον Τσίπρα»

Διαβάστε περισσότερα:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

''Διπλωματία, δικαστήρια ή πόλεμος'' O Τσαβούσογλου απειλεί για τα νησιά του Αιγαίου..Αισιχτίρ ρε κολότουρκε ούνε, παλιομπινέ...

«O φασισμός θεραπεύεται με το διάβασμα. Και ο ρατσισμός, με το ταξίδι». Μιγκέλ ντε Ουναμούνο,1864 - 1936

Οι Καταλανοί «εξορίζουν» την ισπανική αστυνομία και πολιτοφυλακή – Τι ζητάνε από την ΕΕ

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Καταλανός πρόεδρος της Ζενεραλιτάτ (της περιφερειακής κυβέρνησης) ζήτησε να αποχωρήσουν άμεσα από την Καταλονία η Ισπανική Αστυνομία και η Κρατική Πολιτοφυλακή, υπηρεσίες που λαμβάνουν εντολές κατευθείαν από τη Μαδρίτη.

Μετά τις χθεσινές σκηνές βίας που σόκαραν τον πλανήτη, και έδειχναν τους αστυνομικούς να εξαπολύουν σφοδρές επιθέσεις ενάντια σε ειρηνικούς διαδηλωτές και ψηφοφόρους, ο Καταλανός πρόεδρος υπογράμμισε ότι η αποχώρηση των δυνάμεων της ισπανικής αστυνομίας είναι επιβεβλημένη. «Απαιτούμε την αποχώρηση της κρατικής αστυνομίας που παραμένει ανεπτυγμένη σε μια περιφέρεια (την Καταλονία) η οποία πάντα ενεργούσε ειρηνικά», τόνισε ο Πουτζδεμόν.

Ο Καταλανός πρόεδρος ανακοίνωσε επίσης ότι η περιφερειακή κυβέρνηση θα συστήσει μια επιτροπή που θα διερευνήσει τη «χθεσινή καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και ότι θα ληφθούν οι απαιτούμενες νομικές ενέργειες ώστε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.

Επίσης κάλεσε τα…