Γλέζος: «Ζητώ για πολλοστή φορά συγνώμη από τον ελληνικό λαό, γιατί εμπιστεύτηκα τον Τσίπρα που βλέπει μόνο την εξουσία».


 

 Βολές κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε για ακόμα μία φορά το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος.
 Ο πρώην Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε απολογητικός ενώπιον του ελληνικού λαού, από τον οποίο ζήτησε για άλλη μια φορά συγγνώμη «γιατί εμπιστεύθηκα τον Τσίπρα, που βλέπει μόνο την εξουσία». Επισκεπτόμενος το μπλόκο των αγροτών στην Κόρινθο, ο Μανώλης Γλέζος, παραδεχόμενος ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση, δήλωσε στο korinthostv:

 «Είπα μια βαριά κουβέντα γι’ αυτό τον άνθρωπο, ότι ταυτίζεται με την ιστορία. 

Σήμερα επανέρχομαι στο γράμμα που είχα στείλει πριν από καιρό.
Ζητάω για πολλοστή φορά συγγνώμη από τον ελληνικό λαό γιατί εμπιστεύτηκα ανθρώπους που δεν είδαν τίποτα άλλο παρά την εξουσία

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μανώλης Γλέζος επιτίθεται στον πρωθυπουργό, αφού πριν από περίπου ένα χρόνο είχε προκαλέσει αναταράξεις με επιστολή-δήλωσή του για τον Αλέξη Τσίπρα. 
Ο κ. Γλέζος ζητούσε.....
και τότε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, γιατί – όπως ανέφερε στην επιστολή – συνέργησε στην δημιουργία μιας ψευδαίσθησης.
 Ο Μανώλης Γλέζος δήλωσε τη συμπαράστασή του στον αγώνα των αγροτών της Κορινθίας, με την παρουσία του στο μπλόκο του Ισθμού, ενώ αναφέρθηκε και στα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη και στη ρίψη χημικών εναντίων αγροτών σημειώνοντας πως «η κάθε εξουσία συμπεριφέρεται σαν εξουσία από την καρέκλα της».
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μανώλης Γλέζος επιτίθεται στον πρωθυπουργό, αφού πριν από περίπου ένα χρόνο είχε προκαλέσει αναταράξεις με επιστολή-δήλωσή του για τον Αλέξη Τσίπρα. Ο κ. Γλέζος ζητούσε και τότε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, γιατί – όπως ανέφερε στην επιστολή – συνέργησε στην δημιουργία μιας ψευδαίσθησης. Ο Μανώλης Γλέζος δήλωσε τη συμπαράστασή του στον αγώνα των αγροτών της Κορινθίας, με την παρουσία του στο μπλόκο του Ισθμού, ενώ αναφέρθηκε και στα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη και στη ρίψη χημικών εναντίων αγροτών σημειώνοντας πως «η κάθε εξουσία συμπεριφέρεται σαν εξουσία από την καρέκλα της». CNN Grecce

Διαβάστε περισσότερα:
Γλέζος: «Ζητώ συγγνώμη που εμπιστεύθηκα τον Τσίπρα»

Διαβάστε περισσότερα:

Σχόλια