Η ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.....ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

  Ο ΛΑΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ......

ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΜΑΡΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟ..

ΠΑΛΑΙΚΗ  ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ ΠΡΩΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ........

Δεν θα πάψουμε ποτέ να πιστεύουμε πως η τεχνητή κρίση που μας επέβαλαν θα σταματήσει αυτόματα, μόνον όταν ξεσηκωθεί η ελληνική κοινωνία.


Όμως μόνο όταν ξεσηκωθεί οριστικά και αμετάκλητα, μέχρι
το τέρμα της εθνικής κρίσης και όχι για απλές ασκήσεις κομματικής γυμναστικής ή με καθαρά συντεχνιακά συμφέροντα. 
Όταν ξεσηκωθεί πραγματικά και όχι κατευθυνόμενες από την κυβέρνηση διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες, προκειμένου να χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση την αγανάκτηση της κοινωνίας ως διαπραγματευτικό χαρτί, για δικό της πολιτικό όφελος.


Αυτή τη στιγμή, τα συμφέροντα όλων μας, Αγροτών, Δημοσίων Υπαλλήλων, Εργατών, Ανέργων, Ελεύθερων Επαγγελματιών, Μικρομεσαίων Επιχειρηματιών κ.λ.π. είναι κοινά.
 Όλοι οδηγούμαστε μαζικά στην εξαθλίωση και στην απώλεια των περιουσιών μας.

Θα πρέπει λοιπόν ο κάθε κλάδος να ενισχύσει τον αγώνα του άλλου και όχι να υπάρξει κοινωνικός αυτοματισμός, όπως επιδιώκει η προπαγάνδα της ολιγαρχίας.

ΠΗΓΗ


1 σχόλιο:

  1. Μα καταστρέφουν λίγο λίγο...μας τσουρουφλίζουν σταγόνα σταγόνα σαν το βάτραχο σε χλιαρό αρχικά νερό!Μέχρι τη τελική πτώση,το θάνατο με το δικό μας ευχαριστώ κατά τη φονική τελετουργία.Ξέρεις τή χαρά δίνεις στο δήμιο την ώρα που σε σκοτώνει να του λές και ευχαριστώ;Τόσο πολύ κακότητα διαθέτει ο δήμιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή