«Να δούμε ποιος θα πρωτομπεί στο ελικόπτερο…»


 ΕΛΙΚΟΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Ηταν και αυτή τη φορά πολλοί, αποφασισμένοι και μαχητικοί. Ηταν για δεύτερη φορά μια εντυπωσιακή μαζική αμφισβήτηση του Αλ. Τσίπρα και της κυβέρνησής του.
 Ηταν τα πιο ευρηματικά συνθήματα που ακούστηκαν στον έναν χρόνο διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες, έξω και πάλι από τη Βουλή, διαμαρτυρόμενοι για το Ασφαλιστικό. Ο τρόπος αυτή τη φορά ήταν πρωτότυπος.
 Επειδή την προηγούμενη φορά τους κατηγόρησε η κυβέρνηση ότι πραγματοποιούν διαδήλωση με γραβάτες, έκαναν τις γραβάτες σήμα κατατεθέν τους.

 Δεν είναι μόνο ότι έλεγαν πως «άρχισε η επανάσταση της γραβάτας», αλλά κρέμασαν σε ένα δέντρο τις γραβάτες τους προκαλώντας αίσθηση σε μία κίνηση γεμάτη έντονους «επαναστατικούς» συναισθηματισμούς. 

Πάλι ακούστηκαν τα συνθήματα «Κάτσε καλά, Κατρούγκαλε» ή «Πάρτε τον Κατρούγκαλο και φύγετε από εδώ», αλλά και ένα καινούργιο σύνθημα: 
«Να δούμε ποιος θα πρωτομπεί στο ελικόπτερο» φώναζαν, την ώρα που το ελικόπτερο της Αστυνομίας πετούσε πάνω από τα κεφάλια τους. Και οι συριζαίοι βουλευτές στη Βουλή τα έβλεπαν όλα αυτά από την τηλεόραση μουδιασμένοι. 

Να σκεφτείτε έως....
και σύσκεψη πραγματοποίησαν στο άψε-σβήσε για να επιταχύνουν την επίλυση των προβλημάτων στις εκλογικές περιφέρειες. Σου λέει, κανείς δεν ξέρει με τόσο κόσμο στους δρόμους τι θα ξημερώσει τον άλλον μήνα…

  ΒΗΜΑτοδότης

Σχόλια

  1. Ποιό ελικόπτερο;Ο Παπανδρέου κυκλοφορεί με τουπέ,σαν να μη συμβαίνει τίποτα στη χώρα που κυβέρνησε και χαντάκωσε το 2010!Καλύπτετε από όλο το φάσμα το πολιτικό,οικονομικό και δίκαιο!Δικαιοσύνη!!!να αυτοκτονούν άνθρωποι,να πεινούν οικογένειες,να πεινούν παιδιά και να καταρρέουν στο σχολείο,τα σισσίτια να μη προλαβαίνουν φακές και φασολάδα να δίνουν,και ο Παπανδρέου,ο Σημίτης,ο Καραμανλής,ο Παπαδήμος,ο Βενιζέλος,ο Σαμαράς και ο Τσίπρας να μας σώζουν καθώς θα μας πηγαίνουν τέσερις στο νεκροταφείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη βιάζεσαι και ο χιτλερ στην εποχή της παντοδυναμίας του αίσθανόνταν και ήταν πανίσχυρος... Ολοι αυτοί που βασανίζουν σημερα τους λαούς θα πληρώσουν ακριβό τίμημα..Ειδικά οι γερμανοί που είναι αμετανόητοι φασίστες
      Αυτούς πρέπει να τους χωρίσουν στα τέσσερα ανατολική δυτική βόρια και νότια γερμανία και καθε κομάτι μα μιλάει διαφορετικη γλώσσα, για να σωθεί η ανθρωπώτητα απο τα κτήνη....Λιγη υπομονή.....

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου