Ο Τραμπ «αποθεώνει» τον Κιμ για τον τρόπο που... εξαφανίζει τους αντιπάλους του!



Κι όμως, υπάρχει αμερικανός, πολιτικός και όχι ο Ντένις Ρόντμαν, που δίνει τα εύσημά του στον Κιμ Γιονγκ Ουν, τον... μεγάλο ηγέτη της Βόρειας Κορέας, και δεν είναι άλλος από τον «συνήθη ύποπτο» στις προκλητικές δηλώσεις Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν αξίζει εύσημα για τον τρόπο με τον οποίο εξαφάνισε τους αντιπάλους του, είπε ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία του 2016!

«Κοιτώντας τη Βόρεια Κορέα, ο τύπος είναι τρελός, οκ; Αλλά πρέπει να του δώσουμε τα εύσημα. Πόσοι νέοι άνθρωποι, ήταν 25-26 ετών όταν πέθανε ο πατέρας του, παίρνουν την εξουσία από τόσο σκληρούς στρατηγούς, και τόσο ξαφνικά; Ξέρετε, είναι καταπληκτικό αν το σκεφτεί κανείς. 
 
Αν και είναι στοιχείο και της κουλτούρας του, μπαίνει στα πράγματα, αναλαμβάνει την εξουσία, είναι το αφεντικό. Είναι απίστευτο. Εξαφάνισε τον.... θείο του, τον έναν, τον άλλον. Αυτός ο τύπος δεν παίζει παιχνίδια και δεν πρέπει να παίζουμε ούτε εμείς μαζί του. Γιατί πραγματικά έχει πυραύλους και πραγματικά έχει πυρηνικά», είπε ο Τραμπ.

Από το 2011 που βρίσκεται στην εξουσία ο Βορειοκορεάτης έχει εξολοθρεύσει μεταξύ άλλων τον ίδιο του τον θείο, το 2013 και τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, το 2014.

Πηγή:Πρώτο Θέμα 

Σχόλια