Αφιερωμένο στους πρώην "συντρόφους" που έμειναν στον ΣΥΡΙΖΑ να πολεμήσουν τα....Μνημόνια!!!

Λίγη τσίπα ρε συ «διορισμένε»…Είσαι 28 χρόνων και προσπαθείς να δικαιολογήσεις τους διορισμούς της μητέρας, του αδερφού και της φίλης σου, χρησιμοποιώντας όχι τη δική σου ιστορία αλλά την ιστορία των παππούδων σου...γιατί προφανώς δεν έχεις δική σου ιστορία...

Τι μας λες παλικάρι μου; 
Τι μας λες και νομίζεις ότι είσαι εξυπνότερος και τρώμε ΣΑΝΟ εμείς;

Δηλαδή οι παππούδες σου ήταν αριστεροί και το όνειρό τους ήταν να βγουν στο βουνό, για να διορίσεις εσύ σήμερα τη μητέρα σου, τον  αδερφό σου και μια φίλη σου; 

Λίγη τσίπα νεαρέ δεν έβλαψε κανέναν...

Κοίτα γύρω σου, είμαι παιδί ανθρώπου που πολέμησε 8 χρόνια στην Αλβανία και γύρισε και έμεινε αγρότης, "έφυγε" δε σε ηλικία 55 χρόνων αφού έμεινε 10 χρόνια ημιπληγικός. Πολέμησε τον εχθρό της Πατρίδας, τον Γερμανό 8 χρόνια, δεν βγήκε στο βουνό για να σκοτώνει συνέλληνες, συγχωριανούς, φίλους.

Έχω φίλους που η γιαγιά τους, περίμενε πολλά χρόνια το γιο της από τον πόλεμο και δεν ήρθε ποτέ....
Ποτέ εγώ, ποτέ οι ίδιοι σαν εμένα, δεν εξαργυρώσαμε τη θυσία του πατέρα μας, του θείου μας, του παππού μας για την Πατρίδα, με το να βολευτούμε στο δημόσιο. Ούτε τη μάνα μας, ούτε την αδερφή μας, ούτε κανέναν δεν βολέψαμε. Γιατί είχαμε "τσίπα", προφανώς άγνωστη λέξη για σένα.

Αναφέρεις στο βιογραφικό σου ότι σπούδασες επικοινωνία, δηλαδή τι σπούδασες παλικάρι μου; Σπούδασες το  να περνάς με "επικοινωνιακό τρόπο" τον αγώνα των προγόνων σου, εξαργυρώνοντάς τον με διορισμό της οικογένειάς σου;

Παλικάρι μου κρίμα που  δεν διδάχθηκες  τις λέξεις "τσίπα", "ντροπή"  ή τη λέξη συγνώμη.

Όπως λέει το βιογραφικό σου, ήσουν μέλος κινημάτων και φαντάζομαι έχεις και συναγωνιστές… για να έχουμε καλό ρώτημα έχεις σκοπό να "βολέψεις" και τα σόγια των συναγωνιστών σου; Εσύ, που όταν ήσουν στην αντιπολίτευση στηλίτευες το κομματικό κράτος; Εσύ που είσαι εκπρόσωπος της Αριστεράς!!!, Εσύ εκπροσωπείς τη νεολαία;  Εσύ που αν ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ η του ΚΚΕ,  βόλευαν το σόι τους θα ήσουν στα κάγκελα νυχθημερόν;

Λίγη τσίπα παλικάρι μου δεν έβλαψε κανέναν...

Και επειδή αν την είχες, πρώτον δεν θα βόλευες το σόι σου και δεύτερον δεν θα απαντούσες με τον τρόπο αυτό, σου συνιστώ έστω και σήμερα να ζητήσεις ένα συγνώμη. 

Ενημερωτικά: συγνώμη = «έκφραση μετάνοιας για λόγο ή πράξη του εις βάρος άλλου». 
Μην ζητήσεις συγνώμη από όσους δεν γνωρίζεις, αλλά ζήτησε συγνώμη από τους παππούδες σου, την ιστορία των οποίων επικαλείσαι στην απάντησή σου, ενώ εκμεταλλεύτηκες αυτή την ιστορία. 
Εκείνοι έγραψαν την δική τους ιστορία, με τον τρόπο που θεωρούσαν αυτοί σωστό, είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί κάποιος, και φαντάζομαι δεν την εξαργύρωσαν με μια κομματική θέση στο δημόσιο. 

Ζήτησε συγνώμη από κάθε συναγωνιστή σου που δεν του διόρισες, την μητέρα, τον αδερφό ή την σχέση του.

Είσαι πολύ νέος για να σπείρεις τόσο διχασμό με μια επιστολή, εσύ που τραγούδησες την ελπίδα που έρχεται. Γιατί υπάρχουν απαντήσεις σε όσα λες, βλέπε παιδομάζωμα, αλλά δεν θα μπει κανείς σε τέτοιο διχασμό.
Λίγα τσίπα παλικάρι μου, δεν έβλαψε κανέναν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου