Η ΕΛΛΑΔΑ στα κάγκελα : Άγριο αριστερό ξύλο με αγρότες και ΜΑΤ στην Κομοτηνή, με φόντο ασφαλιστικό φορολογικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Κομοτηνή: Άγριο ξύλο με αγρότες και ΜΑΤ με φόντο το ασφαλιστικό(ΒΙΝΤΕΟ)
Σοβαρά επεισόδια έγιναν στην Κομοτηνή, έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης με τους αγρότες να έχουν εξαγριωθεί από την παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου και την άρνησή του να συνομιλήσει με όλους τους συγκεντρωμένους.
Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα xronos.gr, ο υπουργός άλλαξε το πρόγραμμα της επίσκεψης του σήμερα στην πόλη. 
Η επίσκεψη στο κτίριο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ δεν έγινε. 
Αντίθετα ο υπουργός πήγε απευθείας στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας και είδε εκεί τον περιφερειάρχη και τον αντιπεριφερειάρχη.
 
Οι αγρότες εκείνη την ώρα ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τη νομαρχία αναμένοντας την έναρξη της σύσκεψης με τον υπουργό μετά τις 10 το πρωί.
 Όμως όσο περνούσε η ώρα οι αγρότες εξαγριώνονταν και ζητούσαν να εισέλθουν στο κτίριο. 
Ο αστυνομικός διευθυντής τους εξήγησε ότι....
θα εισέλθει μόνο αντιπροσωπεία και αυτή του η αναφορά ήταν που ανέβασε τους τόνους.
 
Ζήτησαν από τον υπουργό να βγει έξω από το κτίριο και να τους μιλήσει. Όταν εκείνος δεν ήρθε, οι αγρότες επιχείρησαν να εισέλθουν εντός του κτιρίου. 
Απωθήθηκαν από μικρή δύναμη της αστυνομίας που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην είσοδο. 
Όμως το κλίμα όσο περνούσε η ώρα δυναμιτίζονταν. 
Οι αγρότες άρχισαν να πετούν καπνογόνα, με αποτέλεσμα να κληθούν διμοιρίες των ΜΑΤ.

Στη θέα των ΜΑΤ οι αγρότες δεν πτοήθηκαν, αλλά και πάλι προσπάθησαν να μπουν μέσα.

 Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και υπήρχαν συμπλοκές με αγρότες και ΜΑΤ, ενώ οι συγκεντρωμένοι έριξαν αβγά και καφέδες.

Μετά από μισή ώρα επεισοδίων έξω από το κτίριο αγρότες έσπασαν την είσοδο της πρώην Νομαρχίας Ροδόπης, οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών μέσα στο κτίριο και αντιπροσωπεία αγροτών συναντά αυτή την ώρα τον υπουργό Βαγγέλη Αποστόλου.


Σχόλια

  1. Ναι τα καημένα,στα κάγκελα!Αργήσανε αλλά το καταλάβανε!Αυτά τα αγροτόπαιδα δε παίρνουν μπρος με τη μία!Μόνο το τρακτέρ τους παίρνει μπρος με τη μία ή για κάποια επιδότηση παίρνουν μπρος με τη μία!Αλλά παιδιά μου καλά αργήσατε πολύ!Αυτά είναι μνημονιακά προαπαιτούμενα,τα ψήφισαν όλοι τους,και τώρα θέλουν να τα εφαρμόσουν.Κι εσείς καλά μου παιδιά τους ψηφίσατε πρόσφατα,αναδείξατε το Τσίπρα πρωθυπουργό και το Κυριάκο εν δυνάμει πρωθυπουργό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά απο πέντε χρόνια τωρα κατάλαβαν ότι έχουμε χάσει τη χώρα και ότι μας κυβερνάνε δοσίλογοι που εξηπυρετούν μόνο τα συμφέροντα των τοκογλύφων; Κάλλιο αργά παρά αργότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάει..πάπαλα η πατρίδα μας!Παπανδρέου,Παπαδήμος,Σαμαράς,Βενιζέλος,Στουρνάρας,Τσίπρας,και με την σκαριά οικουμενική...κυβέρνηση πάμε για τέταρτο μνημόνιο.Ο Κυριάκος ja..,Βayern und Essen,όπως λέμε Λάρισα και Βόλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου