Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H ISIS πουλάει το πετρέλαιο της στην Τουρκία 20 $ το βαρέλι..


1029487593
Το πρώην μέλος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Ιράκ, υποστήριξε πως η ISIS πουλάει στην Τουρκία το πετρέλαιο που βγάζει από το Ιράκ, στα 20 $ το βαρέλι.
Μια ακόμη κατηγορία ήρθε σχετικά με τον διαμεσολαβητικό ρόλο της Τουρκίας στο εμπόριο πετρελαίου της ISIS
Σύμφωνα με είδηση από το Sputnik o Μουβαφακ Ελ Ρουμπαγιέ -πρώην μέλος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Ιράκ, δήλωσε πως η ISIS πουλάει στην Τουρκία πετρέλαιο με τιμή 20$ το βαρέλι.
Επίσης ο Ρουμπαγιέ είπε πως κάθε μήνα εκατοντάδες μαχητές περνάνε τα σύνορα με την Τουρκία και ότι τα τραυματισμένα μέλη της ISIS νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Τουρκίας.

http://haber.sol.org.tr/dunya/isid-petrolleri-turkiyede-varili-20-dolara-satiliyor-137711

 http://tourkikanea.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

''Διπλωματία, δικαστήρια ή πόλεμος'' O Τσαβούσογλου απειλεί για τα νησιά του Αιγαίου..Αισιχτίρ ρε κολότουρκε ούνε, παλιομπινέ...

«O φασισμός θεραπεύεται με το διάβασμα. Και ο ρατσισμός, με το ταξίδι». Μιγκέλ ντε Ουναμούνο,1864 - 1936

Οι Καταλανοί «εξορίζουν» την ισπανική αστυνομία και πολιτοφυλακή – Τι ζητάνε από την ΕΕ

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Καταλανός πρόεδρος της Ζενεραλιτάτ (της περιφερειακής κυβέρνησης) ζήτησε να αποχωρήσουν άμεσα από την Καταλονία η Ισπανική Αστυνομία και η Κρατική Πολιτοφυλακή, υπηρεσίες που λαμβάνουν εντολές κατευθείαν από τη Μαδρίτη.

Μετά τις χθεσινές σκηνές βίας που σόκαραν τον πλανήτη, και έδειχναν τους αστυνομικούς να εξαπολύουν σφοδρές επιθέσεις ενάντια σε ειρηνικούς διαδηλωτές και ψηφοφόρους, ο Καταλανός πρόεδρος υπογράμμισε ότι η αποχώρηση των δυνάμεων της ισπανικής αστυνομίας είναι επιβεβλημένη. «Απαιτούμε την αποχώρηση της κρατικής αστυνομίας που παραμένει ανεπτυγμένη σε μια περιφέρεια (την Καταλονία) η οποία πάντα ενεργούσε ειρηνικά», τόνισε ο Πουτζδεμόν.

Ο Καταλανός πρόεδρος ανακοίνωσε επίσης ότι η περιφερειακή κυβέρνηση θα συστήσει μια επιτροπή που θα διερευνήσει τη «χθεσινή καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και ότι θα ληφθούν οι απαιτούμενες νομικές ενέργειες ώστε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.

Επίσης κάλεσε τα…