Ο καστανάς της Θεσσαλονίκης είναι ο υπερτυχερός νικητής του Τζόκερ

kastanas1

Συγκίνηση έχει προκαλέσει σε όλη τη χώρα η είδηση πως το Τζόκερ έπεσε στον καστανά από την Θεσσαλονίκη, τον οποίον επιχείρησαν να συλλάβουν χτες 13 ηρωικοί άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ επειδή χρωστάει στο Δημόσιο που τους πληρώνει.
 
Ο καστανάς κέρδισε 15,5 εκατομμύρια ευρώ, αφού το Τζόκερ ήταν φορτωμένο με 16 συνεχόμενα τζακ ποτ.

Μόλις διαπίστωσε πως είναι ο ένας και μοναδικός νικητής του Τζόκερ, ο καστανάς άρχισε να κερνάει κάστανα τους περαστικούς και να φωνάζει «Το αφεντικό τρελάθηκε».
Ο καστανάς δήλωσε συγκινημένος πως οφείλει την νίκη του στους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που πήγαν να τον συλλάβουν, αφού έπαιξε τους αριθμούς των μηχανών τους στο Τζόκερ και κέρδισε τα 15,5 εκατομμύρια, ενώ υποσχέθηκε να τους φουλάρει τις μηχανές με βενζίνη και να τους αγοράσει καινούργια κράνη και γκλομπ, για να βαράνε καλύτερα τους μικροπωλητές.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως, μετά την νίκη του καστανά, τα χρέη του προς το Δημόσιο σβήνονται οριστικά.
Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε πως η κυβέρνηση δεν μπορεί να κυνηγήσει πια τον καστανά, αφού τώρα ο καστανάς είναι πλούσιος και η κυβέρνηση δεν έχει χρόνο να κυνηγάει τους πλούσιους, γιατί της τρώει πολύ χρόνο το να κυνηγάει τους φτωχούς.
Αύριο, ο καστανάς θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος θα του απονείμει το Χρυσό Κάστανο, ενώ αμέσως μετά θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Οικονομίας, Γιώργο Σταθάκη, ο οποίος θα προσπαθήσει να πείσει τον εκατομμυριούχο καστανά να επενδύσει τα χρήματά του στην Ελλάδα.

http://pitsirikos.net/

Σχόλια