Πλιάτσικο στην δημόσια περιουσία. Όλες οι λεπτομέρειες για τα (ως πότε;) αεροδρόμια μας. (VIDEO)

 


Σχόλιο: Ο Β. Αλεβιζόπουλος δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. 
Δίνει ένα συνεπή πατριωτικό αγώνα ενημέρωσης και αντίστασης εδώ και χρόνια μέσα στην λαίλαπα των μνημονίων της €κατοχής, υπερασπίζοντας την δημόσια περιουσία και τα δημόσια αγαθά.
 

Ενδιαφέρον έχει αυτή η παλιότερη συνέντευξη ουσίας (φυσικά σε περιφερειακό κανάλι) η οποία δόθηκε μεταξύ 1ης και 2ης φοράς «Αριστεράς». Ο Β. Αλεβιζόπουλος επιφυλακτικά πάντα, είχε κάποιες ελπίδες αποτροπής της καταστροφής από την καταβαράθρωση του ΣαμαροΒενιζελικού μορφώματος και την ανάληψη της εξουσίας από το σχήμα ΣυριζΑνέλ.
Η ιστορία έχει δικαιώσει τις επιφυλάξεις του.
Τα λεγόμενα του επιβεβαιώνουν την κακοδιαχείριση, τον δόλο για την αρπαγή εγκαταστάσεων και δικαιωμάτων στα αεροδρόμια ως απαργή για την επίσης αρπαγή και μονοπώληση σε δεύτερο χρόνο του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος προς όφελος Γερμανικών κολοσσών.

 Για όποιον έχει απλά γνώση ότι πωλούνται 14 αεροδρόμια για καλό σκοπό, μπορεί να ακούσει λεπτομέρειες και στοιχεία που εξαγριώνουν τόσο για το μέγεθος της παγίδας που έχει στηθεί στην πατρίδα και το λαό μας όσο και γι’ αυτούς που μας οδηγούν ακόμα ποιο βαθιά στην πορεία καταστροφής, ακολουθώντας την ίδια και χειρότερη εφαρμογή της πολιτικής αφανισμού μας. 



Πλιάτσικο στην δημόσια περιουσία. Όλες οι λεπτομέρειες για τα (ως πότε;) αεροδρόμια μας. (VIDEO)....

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.gataros.net/
Ο Β. Αλεβιζόπουλος δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Δίνει ένα συνεπή πατριωτικό αγώνα ενημέρωσης και αντίστασης εδώ και χρόνια μέσα στην λαίλαπα των μνημονίων της €κατοχής, υπερασπίζοντας την δημόσια περιουσία και τα δημόσια αγαθά. Ενδιαφέρον έχει αυτή η παλιότερη συνέντευξη ουσίας (φυσικά σε περιφερειακό κανάλι) η οποία δόθηκε μεταξύ 1ης και 2ης φοράς «Αριστεράς». Ο Β. Αλεβιζόπουλος επιφυλακτικά πάντα, είχε κάποιες ελπίδες αποτροπής της καταστροφής από την καταβαράθρωση του ΣαμαροΒενιζελικού μορφώμα...

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.gataros.net/
Σχόλιο: Ο Β. Αλεβιζόπουλος δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Δίνει ένα συνεπή πατριωτικό αγώνα ενημέρωσης και αντίστασης εδώ και χρόνια μέσα στην λαίλαπα των μνημονίων της €κατοχής, υπερασπίζοντας την δημόσια περιουσία και τα δημόσια αγαθά. Ενδιαφέρον έχει αυτή η παλιότερη συνέντευξη ουσίας (φυσικά σε περιφερειακό κανάλι) η οποία δόθηκε μεταξύ 1ης και 2ης φοράς «Αριστεράς». Ο Β. Αλεβιζόπουλος επιφυλακτικά πάντα, είχε κάποιες ελπίδες αποτροπής της καταστροφής από την καταβαράθρωση του ΣαμαροΒενιζελικο...

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.gataros.net/

Σχόλια