Ο Πούτιν στέλνει στη Συρία αντιαεροπορικά συστήματα S-400....

 

Το πυραυλικό σύστημα S- 400 είναι ένα σύστημα μεγάλου και μεσαίου βεληνεκούς νέας γενιάς. Προορίζεται για την προσβολή όλων των σύγχρονων και μελλοντικών μέσων επίθεσης από αέρος και από το διάστημα.


Το S-500 είναι νέα, η 5η, κατά σειρά γενιά των αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων. Εδώ προβλέπεται να χρησιμοποιηθεί η αρχή της χωριστής επίλυσης των προβλημάτων προσβολής των βαλλιστικών και αεροδυναμικών στόχων. Το κύριο καθήκον του νέου συστήματος είναι η αναχαίτιση του μαχητικού εξοπλισμού των πυραύλων μέσου βεληνεκούς, και, άν χρειαστεί, και των διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων στα τελικά σημεία της τροχιάς και εντός ορισμένων ορίων και σε μεσαία τμήματά της. Πιθανολογείται ότι το S-500 θα είναι πιο συμπαγές και πιο ευέλικτο από τα υφιστάμενα συστήματα S-400 Triumph. Το σύστημα S-500 θα εφοδιαστεί με πιο ισχυρό ραντάρ, ικανό να ανιχνεύει στόχους σε απόσταση έως 800-900 χιλιόμετρα.
Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο που ακολουθεί:



Εντολή ενεργοποίησης των αντιαεροπορικών-αντιπυραυλικών συστημάτων S-400 Triumph που έχουν μεταφερθεί στη Συρία και “κλειδώματος” κάθε τουρκικού αεροσκάφους που απογειώνεται με κατεύθυνση τα σύνορα προς τη Συρία, έδωσε η Μόσχα. Ρωσικές πηγές αναφέρουν μάλιστα πώς υπάρχει ρητή εντολή πώς αν παραβιασθεί ο εναέριος χώρος της Συρίας για περισσότερα από 5-10 δευτερόλεπτα ή αξιολογηθεί πως τίθενται σε κίνδυνο ρωσικά αεροσκάφη που εκτελούν αποστολή εντός της Συρίας τότε τα τουρκικά αεροσκάφη θα καταρρ...

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.gataros.net/

Σχόλια