Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ εναντίων του CERN και το Τάγμα του Μελχισεδέκ σε επιφυλακή.

Του Γιώργου Παπαγεωργίου 

 Τίποτα σε αυτή την ζωή δεν είναι τυχαίο και φυσικά η ενεργοποίηση του CERN στις 7 Νοεμβρίου παραμονή των Ταξιαρχών διόλου τυχαία δεν είναι. 
 Όταν μιλάμε για ενέργειες και ειδικότερα όπως αυτές που μπορεί να επιτύχει ο επιταχυντής του πειράματος CERN, τότε το απλό μυαλό ανεκπαίδευτου ανθρώπου είναι πολύ δύσκολο να τις κατανοήσει. 
 Για να τα πάρουμε όμως όλα από την αρχή σηματοδοτούμε την 7-11 και δες κάτι περίεργες συμπτώσεις,....
παραμονή του Αρχαγγέλλου Μιχαήλ. 
 Ο συμπαντικός αριθμός 7 (επτά) μας έχει απασχολήσει πολλές φορές (Το 7 και το 6 "Θεός και Διάολος") Δείτε σχετικό ΕΔΩ. Στα Ερμητικά κείμενα οι αρχές της αλήθειας είναι 7 (Δείτε σχετικό ΕΔΩ)  
 Πρώτο ζητούμενο να σπάσει το "Φως" με το σκοτάδι από τα έγκατα της γης. Αν αφαιρέσεις από το επτά, την πρώτη ημέρα της δημιουργίας, εγένετο φως, έχουμε ένα παράλληλο σκοτεινό σύμπαν.....  Σύμφωνα με τον Ησίοδο, στην αρχή γεννήθηκε το Χάος, Εν αρχή ην το Χάος. Συνυπάρχει όμως με την Γαία και τον Έρωτα. Από τον Έρωτα δεν γεννήθηκε τίποτα, γιατί ο ρόλος του ήταν να παροτρύνει τα άλλα στοιχεία με σκοπό την γέννηση. Από το Χάος γεννήθηκε το Έρεβος και η Νύχτα. 
 Ας δούμε τώρα μια τυχαία φωτογραφία από το "χάος"δίπλα από το έμβλημα του πειράματος CERN, κάτι ίσος κατανοούμε; 
 Την ημέρα που εορτάζουμε τον χάρη του Αρχαγγέλλου Μιχαήλ και Γαβριήλ την 8-11 δηλαδή είναι η επόμενη από την έναρξη του πιο επικίνδυνου πειράματος του CERN μια και θα προσπαθήσουν να έρθουν σε επαφή με κάποιο παράλληλο σύμπαν αν υπάρχει. Δηλαδή να σπάσουν τον αριθμό οκτώ που συμβολίζει την συνέχεια της ζωής, αφού όταν ένας κύκλος κλείνει, ταυτόχρονα ένας άλλος ανοίγει. Όπως και ότι το οκτώ συμβολίζει το άπειρο.   
 Ίσος λοιπόν να έχουμε κάποιο δείγμα θεϊκής οργής την ημέρα αυτή της 8-11-2015, «και η ουρά του έσυρε το τρίτο των αστέρων του ουρανού και τους έριξε στη γη» (12.4) Αποκ. Ιωάννη. 
 Η ανθρώπινη τεχνολογία είναι λάθος εξ' αρχής, ΄όπως έχουμε πει πολλές φορές. Έτσι αυτά που οι πρόγονοι μας έχουν αποτυπωμένα στις γραφές που κληρονομίσαμε, σήμερα κάποιοι "επιστήμονες" προσπαθούν να τα αποδείξουν με τεχνικά μέσα, αδιαφορώντας φυσικά για την "Θεϊκή" οργή και μη λαμβάνοντας υπ όψιν ότι το σύμπαν είναι νοητό και λογικά θα αντιδράσει. 
 Όπως και να έχει όμως, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ θα δώσει σήμερα, για ακόμα μια φορά την μάχη του (πνευματικά και άυλα) με το θηρίο της Αποκάλυψης το CERN. Όποια και να είναι η έκβαση το Τάγμα του Μελχισεδέκ είναι εδώ έχει ξεκλειδώσει και είναι σε επιφυλακή για την αέναη μάχη, μητέρα των μαχών. (Σχετικό ΕΔΩ) Είναι πολύ πιθανό ο Χρουτσόφ να εννοούσε αυτό το Τάγμα, όταν έλεγε πως «Τα Ελληνικά τελωνεία του διαστήματος περιπολούν γύρω από την Γη μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα»  (Σχετικό ΕΔΩ)     

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου