Δήλωση ανεξαρτητοποίησής του Στάθης Παναγούλη..Ζητώ συγγνώμη από τον Ελληνικό Λαό για νόμους που ψήφισα και εγώ.

Ο μέχρι πρότινος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στάθης Παναγούλης απέστειλε χθες προς τον Πρόεδρο της Βουλής, την ακόλουθη επιστολή ανεξαρτητοποίησής του:

«Με την παρούσα θα ήθελα να κάνω γνωστό στο Σώμα και τον Ελληνικό Λαό ότι,
μετά την αντιδημοκρατική διαγραφή μου από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ από τον κ. Πρόεδρο της κυβέρνησης,  για το λόγο ότι είχα μια διαφορετική άποψη ψήφου, ενώ ρητά το Σύνταγμα στο άρθρο 60 προβλέπει επί λέξει «1. Οι βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση. 2. Η παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα είναι δικαίωμα του βουλευτή…», είμαι αναγκασμένος να σας δηλώσω ότι πλέον θα λειτουργώ σαν Ανεξάρτητος Βουλευτής υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα όλων εκείνων των συμπολιτών μας που εδώ και πέντε χρόνια πλήττονται βάναυσα από τα μνημόνια.

Σε ό,τι με αφορά, ζητώ συγγνώμη από τον Ελληνικό Λαό για νόμους που ψήφισα και εγώ. Είχα όμως.... την πεποίθηση ότι θα μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα και ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται ήδη δέκα μήνες στην εξουσία και στην οποία τόσο πολύ είχε πιστέψει ο Λαός μας, κάποια στιγμή θα αντιστεκόταν και θα έλεγε ένα μεγάλο ΟΧΙ στους δανειστές και τοκογλύφους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου