ΤΡΑΓΙΚΟ!!!Ο ΡΩΣΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!!!.......ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ΠΟΥΤΙΝ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σκύλευσαν το σώμα του νεκρού Ρώσου πιλότου και του αφαίρεσαν ως και το μενταγιόν με τον Χριστό και την Παναγία!!!.......................


Ο ένας εκ των δυο Ρώσων πιλότων που σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε σε συριακά εδάφη που ελέγχονται από τους Ισλαμιστές τρομοκράτες τους οποίους η Τουρκία θέλει να προστατεύσει ως »Τουρκμένους αδερφούς » από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς, μαρτύρησε στα βδελυρά χέρια τους.


Σκύλευσαν το σώμα του νεκρού Ρώσου πιλότου και του αφαίρεσαν ως και το μενταγιόν με τον Χριστό και την Παναγία.




Ο Μουσταφά Αμπντουλάχ , εκπρόσωπος τύπου της τρομοκρατικής οργάνωσης »Σουλτάνος Αμντούλ Χαμίντ », ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έναν από τους Ρώσους πιλότους που προσγειώθηκε μετά την εκτίναξη στην επαρχία Λατάκειας.
Η μετριοπαθής »ένοπλη αντιπολίτευση » ανάρτησε ένα βίντεο που δείχνει τη δολοφονία του ενός Ρώσου πιλότου και της σύλληψης του δεύτερου, μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους Su 24. Να σημειώσουμε ότι και οι δυο είχαν καταφέρει να ενεργοποιήσουν επιτυχώς τον μηχανισμό εκτίναξης.
Ρωσικά ελικόπτερα χτένιζαν την περιοχή για να βρουν τους πιλότους, ενώ το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας με δελτίο τύπου ενημέρωνε ότι γίνονταν έρευνες εντοπισμού τους αφού έγινε χρήση των αλεξίπτωτων .Ένας ρώσος πιλότος του Su-24 σκοτώθηκε από δυνάμεις της λεγόμενης αντιπολίτευσης που τον σκότωσαν καθώς ο πιλότος εκτινάχθηκε κι εγκατέλειψε το φλεγόμενο αεροσκάφος.
Ο Πρόεδρος Πούτιν δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου σε συνάντηση που είχε με τον βασιλιά της Ιορδανίας, Αμπντάλα ΙΙ:
Eίναι μια μαχαιριά στην πλάτη της Ρωσίας από τους τρομοκράτες. Είναι ένα έγκλημα και η Ρωσία δεν θα το ανεχτεί. Οι πιλότοι και τα μαχητικά μας δεν αποτελούσαν απειλή για την Τουρκική Δημοκρατία, αυτό είναι προφανές, δημιουργούσαν επιχείρηση κατά της ΙSIS. Το επεισόδιο αυτό θα έχει σοβαρές συνέπειες στις ρωσο-τουρκικές σχέσεις.


 Πρόσθεσε ότι πολύ μεγάλες ποσότητες πετρελαίου μεταφέρονται από τους τρομοκράτες της Συρίας μέσω της Τουρκίας.Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας διευκρίνησε ότι το αεροσκάφος συνετρίβη με πύραυλο αέρος-αέρος. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι χτυπήθηκε από δυο τουρκικά F16 dimpenews

Σχόλια

  1. Θα αφήσει αναπάντητο ένα τέτοιο γεγονός η ιερη΄Ρωσία,αποκλείεται!Ας ετοιμαζόμαστε για πολύ δυσάρεστες εξελίξεις,η Ελλάδα δε πρέπει να αναμιχθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου