Οι γελοίοι της ΝΔ δεν κατάφεραν να κάνουν τις εσωκομματικές εκλογές και τις ανέβαλαν για το μέλλον..Αυτοί οι άχρηστοι που μας οδήγησαν στην καταστροφή έχουν το θράσος να θέλουν να ξανακυβερνήσουν τη χώρα.Ας όψεται ο Ελληνικός λαός με τις κατ επανάληψη λάθος επιλογές του..

 Αποτέλεσμα εικόνας για αχρηστοι

Ραγδαίες είναι πολιτικές εξελίξεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, μετά το φιάσκο με την αναβολή των σημερινών εκλογών για την ανάδειξη πρόεδρου του κόμματος. 
Οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας βίωσαν σήμερα, Κυριακή (22/11/2015) το απόλυτο θέατρο του παραλόγου, ενώ ξεκίνησε και ο γαλάζιος «εμφύλιος». 
Αρκετά στελέχη της ΝΔ ζητούν την άμεση αποχώρηση του Βαγγέλη Μειμαράκη και της παρέας αλλά και των διαφόρων βαρόνων της γαλάζιας παράταξης που εξευτέλισαν με το χειρότερο τρόπο την ιστορία 40 και πλέον ετών. Τρίζουν τα κόκκαλα του Κωνσταντίνου Καραμανλή. 
Το χρονικό του φιάσκου
Ήταν λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί όταν....
η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) του κόμματος αποφάσισε την αναβολή της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, λόγω των τεχνικών προβλημάτων που εμπόδιζαν την έναρξη της διαδικασίας.
Η εκλογική διαδικασία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 7:00, ενώ πολλά μέλη του κόμματος στήθηκαν από το πρωί στα εκλογικά κέντρα. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, καθώς το ηλεκτρονικό σύστημα δεν λειτούργησε ποτέ! 
Έντονες αντιδράσεις από τους υποψηφίους
Για φιάσκο για το οποίο υπάρχουν υπεύθυνοι με ονοματεπώνυμο, μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας πως «η σημερινή εικόνα δεν τιμά τη Νέα Δημοκρατία». «Το σημερινό φιάσκο έχει υπευθύνους που πρέπει να αναζητηθούν και να παραιτηθούν» επισήμανε.
Από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε την παραίτηση του γραμματέα του κόμματος και προέδρου της ΚΕΦΕ Ανδρέα Παπαμιμίκου και πρότεινε να αναλάβει προσωρινή πρόεδρος της ΝΔ η Μαριέττα Γιαννάκου. Επίσης, ζήτησε να ορίσει η κ. Γιαννάκου κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο που δεν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία και να διασφαλιστεί η διαδικασία για την εκλογή προέδρου της ΝΔ.
Την αναβολή των εκλογών ζήτησε νωρίς το πρωί της Κυριακής ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, προειδοποιώντας ότι αν δεν γίνει δεκτή η εισήγησή του δεν θα είναι υποψήφιος.
Νωρίς, το πρωί αμέσως μετά τα προβλήματα που προέκυψαν στην εκλογική διαδικασία, μία διαδικασία που ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε, ο Απόστολος Τζιτζικώστας σημείωσε στο Τwitter ότι είναι αδιανόητο να υπάρχουν τόσα προβλήματα στη διαδικασία, να ταλαιπωρούνται και να αποθαρρύνονται οι νεοδημοκράτες και ζήτησε άμεση ομαλοποίηση της κατάστασης.
Τα τεχνικά προβλήματα που οδήγησαν στην αναβολή των εκλογών ήταν γνωστά εδώ και ημέρες. Όπως καταγγέλλεται, η εταιρεία που ανέλαβε τη διαδικασία δεν κατάφερε να περάσει το λειτουργικό σύστημα στους φορητούς υπολογιστές, ενώ απουσίαζαν ακόμα και χειριστές των μηχανημάτων.

Όσα εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί προμηνύουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. 
Το σίγουρο είναι πάντως ότι ο κόσμος γελάει με το σημερινό φιάσκο, ενώ από ότι φαίνεται ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα δει πολύ σύντομα την πόρτα εξόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου