Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι Έλληνες δεν θέλουν και δεν θα πεθάνουν σε… δόσεις.


Ανοιχτή επιστολή στην εφημερίδα «Bild»
Του Dragan Sipka
Είπατε ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση έδωσε στην Ελλάδα 240 δισ. ευρώ ως δάνειο, το οποίο ισοδυναμεί με 100 φορτηγά από τα οποία το καθένα έχει 40 τόνους χαρτονομίσματα των 100 ευρώ.
Η Ελλάδα έχει 1.000.000 νεκρούς εξαιτίας των Γερμανών ναζί στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Αν ο καθένας τους ζύγιζε 40 κιλά

κατά μέσο όρο (υπήρχαν ανάμεσά τους και πολλά παιδιά) τότε μιλάμε για 40.000 τόνους νεκρούς, 1.000 φορτηγά με 40 τόνους νεκρούς το καθένα.
Αν για κάθε νεκρό χύνονταν 4-5 λίτρα δάκρυα θλίψης και δυστυχίας, τότε αυτό ισοδυναμεί με 100 φορτηγά με 40 τόνους δάκρυα το καθένα από αυτά.

Γιατί εσείς οι Γερμανοί έχετε δίκιο να προκαλείτε πολέμους, να καταστρέφετε (2 φορές σε 40 χρόνια σε δύο παγκόσμιους πολέμους), να σκοτώνετε χωρίς κανένα τίμημα, χωρίς συνέπειες; Ξαναχτίσατε τη χώρα σας με τόνους αμερικανικής οικονομικής βοήθειας του σχεδίου Μάρσαλ και τα εκατομμύρια εργατικά χέρια των λαών που προηγουμένως είχατε καταστρέψει!
Από πού αντλείτε ηθική και θάρρος για να είστε τόσο σκληροί με την Ελλάδα;.....

Πού ήταν ο κύριος Σόιμπλε πριν από 10 χρόνια να σημάνει κόκκινο συναγερμό, όταν δίνονταν δάνεια στην Ελλάδα χωρίς μέτρο, χωρίς κόκκινες γραμμές ώστε να μην προκύψει στο μέλλον το υπέρογκο χρέος της χώρας;

Αλλά προφανώς δεν συνέφερε τη Γερμανία να γίνει αυτό. Πουλούσατε οπλικά συστήματα με μίζες (υποβρύχια). Η SIEMENS έκλεινε συμφωνίες με μίζες.
Τώρα και τα περιστέρια ξέρουν ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο.Αν έχετε την ελάχιστη αξιοπρέπεια θα καθίσετε σιωπηλοί σε μια γωνιά, χωρίς να κάνετε καμιά αναφορά στο χρέος οποιασδήποτε χώρας! Χρωστάτε πολλά που δεν έχετε εξοφλήσει στην παγκόσμια κοινότητα και όχι μόνο στην ευρωπαϊκή!
Τώρα το σχέδιό σας είναι ο θάνατος των Ελλήνων… σε δόσεις! Θέλετε να επιβάλετε οικονομική ασφυξία, να γίνουν οι Ελληνες σύγχρονοι δουλοπάροικοι, με μισθούς 300 – 400 ευρώ και συντάξεις 200 – 300 ευρώ. Για εσάς οι Ελληνες είναι τεμπέληδες. Αν δεν αισθάνεστε σεβασμό για τους ζωντανούς Ελληνες, οφείλετε να σεβαστείτε τους Ελληνες που έπεσαν νεκροί από τα χέρια σας.
Αυτοί οι νεκροί φωνάζουν ότι αυτό που κάνετε είναι άδικο! Το αίμα που έχετε στα χέρια σας δεν μπορεί να ξεπλυθεί έτσι απλά. Κάποτε σας χάρισαν το δικό σας χρέος -μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο- και σας έδωσαν τεράστια οικονομική βοήθεια με το σχέδιο Μάρσαλ.
Δεν μπορείτε να λέτε με τόσο θράσος ότι δεν χρωστάτε τίποτα σε κανέναν!
Γι’ αυτά τα 1.000 φορτηγά με 40 τόνους νεκρούς το καθένα και με 40 τόνους δάκρυα το καθένα, ο ελληνικός λαός έχει δίκιο να ζητάει από εσάς να τον αφήσετε να πεθάνει με αξιοπρέπεια.

Οι Έλληνες δεν θέλουν να πεθαίνουν σε δόσεις.
Η ιστορία των Ελλήνων δεν τους επέτρεψε ποτέ να ζήσουν σαν σκλάβοι, κι αυτό δεν θα αλλάξει τώρα.
Αν είναι η μοίρα τους, ας πεθάνουν μια και καλή – δεν πειράζει, δεν θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία τους που θα συμβεί αυτό εξαιτίας σας… Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

''Διπλωματία, δικαστήρια ή πόλεμος'' O Τσαβούσογλου απειλεί για τα νησιά του Αιγαίου..Αισιχτίρ ρε κολότουρκε ούνε, παλιομπινέ...

«O φασισμός θεραπεύεται με το διάβασμα. Και ο ρατσισμός, με το ταξίδι». Μιγκέλ ντε Ουναμούνο,1864 - 1936

Οι Καταλανοί «εξορίζουν» την ισπανική αστυνομία και πολιτοφυλακή – Τι ζητάνε από την ΕΕ

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Καταλανός πρόεδρος της Ζενεραλιτάτ (της περιφερειακής κυβέρνησης) ζήτησε να αποχωρήσουν άμεσα από την Καταλονία η Ισπανική Αστυνομία και η Κρατική Πολιτοφυλακή, υπηρεσίες που λαμβάνουν εντολές κατευθείαν από τη Μαδρίτη.

Μετά τις χθεσινές σκηνές βίας που σόκαραν τον πλανήτη, και έδειχναν τους αστυνομικούς να εξαπολύουν σφοδρές επιθέσεις ενάντια σε ειρηνικούς διαδηλωτές και ψηφοφόρους, ο Καταλανός πρόεδρος υπογράμμισε ότι η αποχώρηση των δυνάμεων της ισπανικής αστυνομίας είναι επιβεβλημένη. «Απαιτούμε την αποχώρηση της κρατικής αστυνομίας που παραμένει ανεπτυγμένη σε μια περιφέρεια (την Καταλονία) η οποία πάντα ενεργούσε ειρηνικά», τόνισε ο Πουτζδεμόν.

Ο Καταλανός πρόεδρος ανακοίνωσε επίσης ότι η περιφερειακή κυβέρνηση θα συστήσει μια επιτροπή που θα διερευνήσει τη «χθεσινή καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και ότι θα ληφθούν οι απαιτούμενες νομικές ενέργειες ώστε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.

Επίσης κάλεσε τα…