ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ 77ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

 


Για εκείνον το περίπου 70 τετραγωνικών μέτρων σπίτι που διαμένει μόνος του μετά το χαμό της γυναίκας του, είναι το μοναδικό πράγμα που του παρείχε, τουλάχιστον μέχρι πρότινος, ηρεμία και ασφάλεια.
 Ο δικός του χώρος, εκεί που θέλει να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής με την «κουτσουρεμένη» σύνταξη που παίρνει και προσπαθεί, όπως μας λέει συγκινημένος, να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, μεταξύ των οποίων και οι δόσεις του στεγαστικού δανείου. Δεν μπορεί πλέον να τα καταφέρει. 
Τα χρήματα δεν φτάνουν και ο ίδιος νιώθει αδύναμος να βρει λύση για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.

«Είναι σαν να με σκοτώνουν, αν μου πάρουν το σπίτι. Δεν μπορώ να κοιμηθώ αυτές τις μέρες από το φόβο που νιώθω ότι κινδυνεύω να βρεθώ στο δρόμο. 
Είναι πολιτική αλητεία αυτό που πάνε να κάνουν με τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας.
 Αλήτες είναι όλοι τους, εγκληματίες. Θα το πω όπως το αισθάνομαι. Πως το κάνουν αυτό; 
\Δεν έχουν συναίσθηση της καταστροφής που θα προκαλέσουν; Τι θέλουν; 
Να βγαίνουμε ένας ένας στο μπαλκόνι και να φουντάρουμε; Κανείς από αυτή την αριστερή κυβέρνηση που ψηφίστηκε για να μας προστατεύει, δεν απολογείται για αυτό το.....
εγκληματικό σενάριο που θα κλείσει τον κύκλο της ζωής πολλών ανθρώπων. 
Χάνοντας το σπίτι σου και νέος να είσαι και γέρος όπως εγώ, τραυματίζεσαι, πονάς και δεν επιτρέπεις σε κανένα να σε πετάξει στο δρόμο επειδή δεν έχεις πια τη δυνατότητα να πληρώσεις τις δόσεις του στεγαστικού δανείου σου, γιατί σου έχουν κόψει ακόμη και τη σύνταξη. 
Δεν πρέπει να τους περάσει αυτό. Δεν θα αυτοκτονήσω εγώ, επειδή εκείνοι θέλουν», λέει εξοργισμένος ο κ. Μανώλης Χατζηχριστοδούλου.
ΠΗΓΗ: newsone μέσω beuradio  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου