Συγκλονιστική αποκάλυψη Λουράντου: O Σταθάκης μου είπε «αυτοί πληρώνουν και εμείς κάνουμε ό,τι μας λένε»

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο πρόεδρος των φαρμακοποιών Κωνσταντίνος Λουράντος.
Ναι είναι ο ίδιος που αγωνίσθηκε για να γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας προεκλογικά τον Ιανουάριο ότι κάθε φαρμακείο πρέπει να γίνει και ένα εκλογικόι κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να καταδικαστεί η επάρατη κυβέρνηση Σαμαρά για τη στάση της έναντι των φαρμακοποιών.
Τώρα ο κ. Λουράντος, φυσικά μετανοιωμένος, επικρίνει την κυβέρνηση που στήριξε και προβαίνει σε αποκαλύψεις σε βάρος της πολιτικής που ακολουθεί, αλλά δεν κατανοεί ότι μετά από την απομάκρυνση εκ του ταμείου...
Μιλώντας στην εκπομπή Ακραίως, στον ΣΚΑΪ και στους Τάκη Χατζή και ΝίκοΠαναγιωτόπουλο, και εξηγώντας τη «μεταρρύθμιση» που προωθείται στα φαρμακεία, όπου στην ουσία μετατρέπονται σε επιχειρήσεις, ο κ. Λουράντος είπε πως η «μεταρρύθμιση αυτή είναι ελληνική πατέντα για να κάνουν οι χονδρέμποροι και οι εταιρίες τα μεγάλα τραστ τη δουλειά τους». 
Όπως τόνισε προ δεκαημέρου σε συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης Γιώργο Σταθάκη, του έθεσε το ερώτημα, «γιατί το κάνετε αυτό». 
Και εκείνος απάντησε: «Ακούστε θα πάρουμε 100 δισ. ευρώ. Μέσα σε αυτά ήταν και οι πιέσεις των ισχυρών προς την τρόικα και της τρόικας προς τα εμάς πως πρέπει να υλοποιηιούν κάποια πράγματα. Δεν είναι δίκαιο το ξέρουμε αλλά το θέλουν οι ισχυροί, γιατί αυτοί πληρώνουν και πρέπει να κάνουμε αυτό που μας λένε». 
Συμπλήρωσε δε ο κ. Λουράντος πως ο υπουργός ανάπτυξης παραδέχθηκε πως «είμαστε σε καθεστώς επιτήρησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου